SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu

0
Güncellendi - 2019-06-16 16:56:03
Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da yapılan U18 Türkiye Şampiyonasında 10 kilometre Yürüyüş Şampiyonasında Malatya Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcusu Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer ala Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası, Ankara’da 800’ün üzerinde atletin katılımıyla gerçekleştirildi. İki gün süren şampiyonada 40 branşta yarışma yapıldı.

Ankara’daki Ali Naili Moran Atletizm Pisti’nde 12-13 Haziran'da gerçekleşen Turkcell Türkiye U18 Atletizm Şampiyonası’na 65 bölgeden 800’ün üzerinde atlet katıldı. Yarışmalarda alınan sonuçlar, Balkan U18 Atletizm Şampiyonası, EYOF ve Ukrayna’daki yaş grubu yarışmalarına gidecek olan takımların belirlenmesinde rol oynayacak.

U18 Türkiye Şampiyonasında 10 kilometre Yürüyüş Şampiyonasında mücadele eden Malatya Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcusu Serhat Güngör, 45:56.73'lük derecesiyle birinciliği elde etti ve Türkiye Şampiyonu oldu.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: " Türkiye Atletizm Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 12-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U18 Türkiye Şampiyonasında10 kilometre Yürüyüş Şampiyonasında sporcumuz Serhat Güngör Türkiye Şampiyonu oldu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan konu ile yaptığı açıklama da "Sporcumuz Serhat Güngör U18 Türkiye Şampiyonasında 10 kilometre kategorisinde Türkiye Şampiyonu olması bizleri oldukça gururlandırdı. Sporcumuz Serhat Güngör’ü, antrenörümüz Nihat Erim’i ve sporcumuzun ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız