SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asayiş Ekiplerince Yakalandılar

0
Güncellendi - 2020-11-22 04:02:50
Asayiş Ekiplerince Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan genel denetim ve uygulamalarda, bazı suç olaylarının failleri yakalanırken, aralarında 'bazuka' diye de adlandırılan av tüfeğinden bozma silahın yanı sıra tabanca ve tüfekler ile uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, ekiplerin çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

• Sancaktar Mezarlığı civarında durdurulan bir araç ve araç içerisinde bulunan 1 ruhsatsız tüfek ve 2 kartuş ele geçirilmiş,

• Hidayet mahallesinde bir şahıstan üzerinde 0.95 gr kannobinoit maddesi,

• Kavaklıbağ Mahallesinde bir ikamette fuhuş yapıldığı tespit edilen bir bayan ve bir erkek şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılmış,

• Dabakhane mahallesinde durdurulan M Y. isimli şahsın üzerinde 4 uyuşturucu hap ve 1 kesici alet alınmış,

• Sarıcıoğlu mahallesinde ekiplerden kaçmaya çalışan ve yakalanan bir araca Dur ikazına uymamak ve Ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılmış, ayrıca ruhsat sahibine sürücü belgesiz şahsa araç kullandırmaktan trafik cezası uygulanmıştır.

• Kavaklıbağ Mahallesinde bir şahıstan yapılan kontrollerinde araç içerisinde bir şahsa ait 1 pompalı tüfek ve 4 kartuş görülmüş ayrıca şahsın yapılan GBT sorgusunda Malatya 5. Asliye Ceza Mahkemesince Basit Yaralama suçundan arandığı anlaşılmıştır.

• Turgut Temelli Caddesinde bir şahıstan 1 kesici alet ele geçirilmiştir.

• Battalgazi Polis Merkezinde görevli Ç. M. Bekçileri tarafından İskender Mahallesinde 2 şüpheli tarafından 12 tahta beton kalıbını el arabasına yüklemiş vaziyette götürüldüğünün görülmesi üzerine, yapılan mülakat sonucu beton kalıpları müştekisine teslim edilmiş, yaşı büyük A. E. gözaltına alınmış, diğer yaşı küçük şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

• Sarıcıoğlu Mahallesinde bir araç içerisinde 1 tabanca ve 15 fişek ele geçirilmiştir.

• Dabakhane Mahallesinde bir şahıstan 0.85 gram esrar ele geçirilmiştir.

• Dabakhane Mahallesinde bir işyerinde kumar oynandığı tespit edilen 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden toplam 4.900 TL idari para cezası uygulanmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Üçgen Park civarında bir şahıstan 1 ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

• Çavuşoğlu Mahallesinde bir şahıstan 7 uyuşturucu hap, 4 gr metamfetamin, 1 gr esrar ele geçirilmiştir.

• Dabakhane Mahallesinde bir araç içerisinde yapılan incelemede bir adet pompalı tüfek ve 3 adet fişek ele geçirilmiştir.

• Hacı Abdi Mahallesinde 1 şahıstan 1 ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız