SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4-4 Tarihe Geçen Skorlardan Biri Oldu

0
Güncellendi - 2018-10-09 04:37:00
4-4 Tarihe Geçen Skorlardan Biri Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 8.haftasında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan Evkur Yeni Malatyaspor ile Demir Grup karşılaşmasındaki 4-4’lük skor, en gollü beraberlikler arasına girerken, Türk futbol tarihine geçti.

Süper Ligin 8.haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması nefesleri kesti. Yeni Malatya Stadyumu’nda 8 golün atıldığı ve 1 penaltının kaçtığı müthiş düello 4-4 berabere bitti.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan ve 4-4 eşitlikle tamamlanan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor mücadelesi lig tarihinin en gollü beraberliklerinden birisi olarak Türk futbol tarihine geçmiş oldu.

Ligde 1967-1968 sezonunda Beşiktaş-Galatasaray, 1982-1983 sezonunda Fenerbahçe-Galatasaray, 1995-1996 sezonunda Samsunspor-İstanbulspor, 2000-2001 sezonunda Adanaspor-Kocaelispor, 2001-2002 sezonunda Gençlerbirliği-Diyarbakırspor, Kocaelispor-MKE Ankaragücü, 2006-2007 sezonunda Antalyaspor-Beşiktaş, Kayserispor-Antalyaspor, 2014-2015 sezonunda Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmaları 4-4'lük skorlarla bitti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KUZEY AYDINLAR (5 yıl önce)
    Malatyaspor'un yediği son iki haftadaki gollere bakın. Hepsi Rahmanbuğranın hatası. Geçen hafta Başakşehir karşılaşmasında adamı boş bırakması ve hiç bir engel yapmaması arkasından gelen gol. Bu hafta yine takım berabere iken ikinci golü yedirtmesi sonrasında takımın dengesinin ve moralinin bozulması. Kimse kusura bakmasın ama takım yinede iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (5 yıl önce)
    Ecmettin kardeşim Sivas gibi bir takımdan dediğin,şu an ligin istikrarlı ve oturmuş kadrosu olan bir takım.bra Ereğli kalmanız vede oynadığımız oyuna göre güzel bir netice.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necmettin (5 yıl önce)
    Kendi evimizde Sivas gibi bir takımdan 4 gol yiyorlar sonrada beraberliğe seviniyorlar !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)
    8 gol Hıncal'a keyif vermiştir eminim....
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    hıncal bu hafta ne konuşacak, zevk veriyor dediği takımlar top oynayamıyor. malatya - sivas 4-4, futboldan anlıyorsa bunu da yorumlasın.
    0
    0
    Yanıtla