SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4 Katlı Binanın Bir Bölümü Kendiliğinden Çöktü

4 Katlı Binanın Bir Bölümü Kendiliğinden Çöktü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremlerde ağır hasar görmesi nedeniyle boşaltılan 4 katlı bir binanın arka kısmı kendiliğinden çöktü.

Olay, 10.30 sıralarında Malatya merkez Battalgazi ilçesi Kırçuval mahallesi İstanbulluoğlu Sokağında meydana geldi. Sokak üzerinde depremlerde ağır hasar görmüş olması nedeniyle boşaltılan 4 katlı bir binanın arka kısmı çöktü. Ekipler tarafından yapılan incelemede, çökme esnasında binada kimsenin olmadığı tespit edildi.

Polis ekiplerince bina çevresinde güvenlik önlemi alınarak, sokak trafiğe kapatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Zeki (1 yıl önce)
    Yıkılmayan binalar yarın öbür gün uyuşturucu, torbacı, fuhuş, cinsel saldırı gibi huzur bozucu suçlar için kriminal insanların suç yuvasına dönecek. Her tarafa hesapsızca konulan ucube konteyner dükkanlara harcanan paralarla belki kim bilir ne kadar kalıcı çözümler üretilirdi. Gerçekten akıl tutulması yaşanıyor, basiretsizlik her yerde.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • abdullah (1 yıl önce)
    malatyada yıkılacak o kadr ağır hasarlı binalar var ki hepsi duruyor yarın o binalar kendi kendine yıkıldığında orada şayet geçen 1 vatandaş bile olsa can verirse bunun hesabını kim verecek merak ediyorum.....Malatya için çalışmalar çok geç kaldı şehir de yıkılacak o kadar binalar var çadırda olan vatandaşlar var yazık günah gerçekten.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Fahri (1 yıl önce)
    Belediye uyumaya devam edebilir!!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)Fahri isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Gürkan a bakarsan cok iyi çalışıyor cenazeler kefenlenmiş cenaze namazları kılınmış deprem den sonra 4 gün hiç birşey yapmayan belediye
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Baskanımız yeni arabasıyla poz vermiş.
    %67
    %33
    Yanıtla