SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Türk Ulaşım Sen'de Akgül Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2021-10-04 02:34:45
Türk Ulaşım Sen'de Akgül Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Türk Ulaşım Sendikası Malatya Şubesi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında Şube Başkanlığına mevcut başkan Önder Akgül yeniden seçilerek güven tazeledi.  

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü Aile Lokalinde gerçekleşen Genel Kurula; Türkiye Kamu Sen Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türk Ulaşım Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ertekin, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte  Türk-İş Malatya İl Temsilcisi, Demiryol-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hikmet Kazgan ve Yönetim Kurulu, Devlet Hava Meydanları işletmesi Malatya Hava Limanı Müdürü Serdar Akyüz, Müdür Yardımcısı Cahit Oymak, TCDD Taşımacılık A.Ş. Bölge Müdürü Muzaffer Koç, Bölge Müdür Yardımcısı Necmettin Elkıran, TCDD Bölge Müdür Yardımcısı Necmi Yiğit ve Servis Müdürleri, Ulaştırma Memur Sen Şube Başkanı Mustafa Adak ve Yönetim kurulu üyeleri, Birleşik Taşımacılık Sendikası Şube Başkanı Hasan Akdemir, DEMARD Şube Başkanı Zafer Dikenli, DEKARD Şube Başkanı Zeki Ökten, DEMOK Şube Başkanı Mustafa Erkenekli ile birlikte Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Malatya şube başkanı ve yöneticileri katıldılar.  

Genel kurulda yapılan seçim sonucu Türk Ulaşım Sendikası Malatya Şubesi’nin Önder Akgül başkanlığındaki yönetim kuruluna Süleyman Kutlu, Mehmet Dede, Erol Gül, Battal Kılıç, Hülya Fidan, Zafer Ayyıldız seçilirken, Denetim Kurulu’na Rıza Eliaçık, Zeki Ökten ve Ali Kösen, Disiplin Kuruluna Bünyamin Akgün, Turan Çiçek ve Nihat Şengüç getirildiler.

Türk Ulaşım Sendikası Malatya Şubesi’nin Genel Merkez Delegeliklerine ise Önder Akgül, Hamit Durmuş, Hacı Murat Kaya, Dursun Koçak, Halit Abacı, Ali Çiçek, Zülfü Boztay ve Refik Bayram seçildiler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Osman Doğan (2 yıl önce)
    Başkanım tekrar hayırlı olsun başarılarınız daim olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Önder Bey i ve yeni yönetimini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim. Önder Başkan artık sizi Ankara da genel merkezde görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla