SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yatırım ve Projeler Değerlendirildi'

0
Güncellendi - 2021-11-18 20:46:22
'Yatırım ve Projeler Değerlendirildi'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

Milletvekili Çalık beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Tarım ve Orman Bakanlığında gerçekleşen ziyarette Bakan Pakdemirli, Çalık ve beraberindeki heyet ile birlikte kentte devam eden ve gerçekleştirilecek olan tarım ve orman alanındaki projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Çalık ve beraberindeki heyet, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile görüştü.

Milletvekili Çalık, belediye başkanlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ilçelerin yatırım ve projelerinin değerlendirildiğini, ilgili ödenek ve 2022 yatırım programına alınacak projeler için çalışmalarda bulunulduğunu kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar misali sonunuz geldi inşallah 2023 seçiminde gideceksiniz Allah bu milletin yüzüne baksın da erken şeçim olur gidersiniz bu millet sizden bıktı insanları ekmek bulamaz hale getirdiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Birbirlerine hediye verip halka sevimli görünmeye çalışıyorlar ...yemezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Ha ha ha şu resme bi bakın yahu bu nedir arkadaş bizim memleket bunlara kalmış rahmetli sabancının dediği gibi vah vah vah
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞABAN (2 yıl önce)
    Hızlı tren projesinden hiç bahsetmemişsiniz, Malatya halkı 15 yıldır hızlı tren sözü bekliyor, inşallah bu seçimdede yine hızlı tren yol değiştirdi demezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi tranbüs geldi ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akgeyik (2 yıl önce)
    hıııhhhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Tarım bakanının 2 yardımcısı da Elazığlı. Bakandan olur alsanız iki yardımcısından da olur almanız gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Komedisinizzzzz....pes doğrusu.
    0
    0
    Yanıtla