SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"50 Bin Kişi Varmış Gibi Hissettik"

0
Güncellendi - 2017-03-02 00:43:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Murat Akça, ligde galibiyet serisi yakalayarak, sezon sonunda bulundukları konumda olmak istediklerini söyledi.

Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Akça, Altınordu karşısında iyi mücadele etiklerini ve önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Zorlu bir karşılaşmadan çıktık. Çok güzel bir atmosferde, çok tempolu bir maç oynadık. Rakip genç bir ekipten oluşuyor, çok koştular bizde onlara cevap verdik. Kalitemizi de ortaya koyup, maçı kazandık” dedi.

“YOLUMUZA İYİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Akça, önlerinde Balıkesirspor maçının olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: “Gerçekten bizi zor bir atmosfer bekliyor. Onlarda ligin en çok gol atan ve az gol yiyen takımları arasında yer alıyorlar. Bu durum tehlikeli bir takım olduklarını bize açıklıyor. Çok iyi konsantre olmamız gereken bir maç.”

Ligde artık her maçın final niteliğinde olduğunu dile getiren Akça, “Biz her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz, maç maç bakıyoruz. Olduğumuz yere sezon sonu bakacağız. Şuanda lideriz. Balıkesirspor maçını kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için seri yakalamalıyız. 2-3 maç daha kazanıp, bu seriyi sürdürmeliyiz. Öncelikle önümüzde Balıkesirspor maçı var, o maçtan galibiyetle ayrılıp, önümüze iyi bir şekilde bakmak istiyoruz” diye konuştu.

“İSTANBUL BİZE İYİ GELDİ”

Akça, bir gazetecinin ‘Denizlispor ve Altınordu maçlarının ardından Şanlıurfaspor maçını da İstanbul’da oynayacaksınız, İstanbul uğurlu geldi mi?’ sorusuna, “İstanbul’da çok güzel bir atmosfer var. Sağ olsun taraftarlarımız çok güzel destek verdiler. Altınordu maçında 8 bin taraftar gelmiş ama sanki 50 bin kişi varmış gibi hissettik. İstanbul bize oldukça iyi geldi. Bizim takımımız pas yapan bir takım olduğu için, zeminde iyi olduğu zaman kaliteli oyuncularımız daha da ön plana çıkabiliyor. Bizim açımızdan oldukça iyi gidiyor. Şanlıurfaspor maçını da İstanbul’da oynayacağız, inşallah o maçını da kazanıp, serimize devam ederiz” cevabını verdi.

“ÜZERİNE KOYARAK GİDEN BİR MURAT AKÇA İZLEYECEKSİNİZ”

Kendi performansıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Akça, “Herkes bundan sonraki süreçte üzerine koyarak giden bir Murat Akça izleyecek. Geçen seneyi çok talihsiz bir şekilde oynamayarak geçirdim. Hem sakatlığım hem de bir önceki kulübümün yönetimsel kararlarından dolayı talihsiz bir şekilde oynamadan sezonu geçirdim. Bu sezon omzumdan bir sakatlık geçirdim. Sağlık durumum iyiye gidiyor. Denizlispor maçında nüksetti ama bundan sonra tekrarlamayacağını umut ediyorum. Üzerine koyarak gideceğim, performansım giderek artacaktır” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    murat kendini geliştiriyor bu kesin osman fıratıda görmek istiyoruz Malatyalı olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada uyamayan adam (7 yıl önce)
    Daha on firin ekmek yemek yemesi lazim sadik yugitcan ve digerleri bu elemanin eksiklerini kapatiyor yoksa 2. Lig beyaz grup topcusu
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (7 yıl önce)
    aman muratım 2 maç kazandık gerisini boşlamayın özellikler bu haftalar elazığ maçı da dahil güzel bir seri yakalayın rakiplerimizede yenilmeyin yeter şampiyon olup çıkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Murat ve Sadık iki iyi stoper . Yiğit nedense bu sene büyük düşüş yaşadı. Bu sene en büyük kazancımız oldu. Yaşadığı uzun sakatlık düşününlünce bu çok çok iyi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Benim şahşi görüşüm çok iyi stoper çabuk hava hakimiyeti oldukça iyi Lakin biraz daha kendini geliştirmeli daha dengeli topu oyuna sokarken özgüvenli rakibin oyun şeklini anlayan ona göre takım arkadaşlarını yönlendiren bir stoper olması gerektiğini düşünüyorum sağlık ve esenlik içinde başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahsi gorusun yanlis anlamiyorsun bu isten..bu arkadas alt kumelerde oynayabilir ancak bu ligin topcusu degil irfan hocanin torpillisi..dengesiz ne zaman ne yapacagini bilmeyen dengesiz dandun oynayan klasik 3.lig stoperi
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Dr cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Sen Malatya'lımısın?Bütün yorumların Olumsuz futboldan anlıyorsan teknik adam,yönetici veya bir gazetede neden yorumcu olmuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen ya sürekli negatif...bir de yorgun kullanıcı adlı biri vardı, ben demiştim deyip duruyordu. Takım şöyle berbat, böyle berbat göreceksiniz filan diye yazıyordu. Puan kayıplarını bekliyor herhalde... biraz mevcut şartlar altında kazanımlara bakın lütfen... Bu sene şampiyonluk hedefi bile yoktu.
    0
    0
    Yanıtla