SON DAKİKA
SON DEPREMLER

93 Üniversiteden 800 Sporcuyla

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Üniversiteler Arası Masa Tenisi ve Futbol şampiyonası başladı.

Malatya İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Koç fest tarafından ortaklaşa düzenlenen şampiyonaya 93 üniversiteden 800 sporcu katıldı.

Müsabakalar öncesinde İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar, rektör yardımcıları, akademisyenler ve sporcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, sporculara müsabakalarda başarılar dileyerek, "Üniversite olarak böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmamızdan dolayı mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Umarım Türkiye'nin en güzel kampusünden birine sahip olan üniversitemizde hem başarılı yarışmalar çıkarırsınız hem de hoşça vakit geçirirsiniz. Ve bu münasebetle üniversitelerinize döndüğünüzde üniversitemizin de reklamını yaparsınız. Türkiye'de hızla ilerleyen ve hızla gelişen, her alanda hızlı gelişen bir üniversitede konuk olarak bulunuyorsunuz. Bizde sizleri ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

İnönü Üniversitesi Spor Şube Müdürü Salih Coşar ise, şampiyonaların İnönü Üniversitesinde düzenlenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Şampiyonaların üniversitemizde yapılmasını sağlayan Sayın rektörümüze ve yönetime çok teşekkür ediyoruz. Ev sahibi ve temsilci olarak bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Üniversiteler Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'nın başlama vuruşuyla start aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız