SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"94'üncü Yıla Ulaşmanın Gururunu Yaşıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-30 06:10:54
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet'in ilanının ve Cumhuriyet Bayramı'nın 94.Yıldönümü kutlamaları Cumartesi günü başladı. Bu arada, Vali Ali Kaban, yıldönümü mesajında, "Kurulduğu günden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz zaman zaman karanlık odaklar ve onların yerli işbirlikçileri tarafından çökertilmek istenmişse de Aziz Milletimizin feraseti, cesareti, milli ve manevi hassasiyetleri sayesinde bu hain teşebbüslerin üstesinden gelinmiştir" dedi.

ATATÜRK ANITI'NDA TÖREN YAPILDI

Malatya’da Cumhuriyet Bayramının 94. yıl dönümü kutlama törenleri Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı.

Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ile birlikte İstiklal Marşı askeri bando eşliğinde hep bir ağızdan okundu. Daha sonra Anıt Şeref Defterini imzalayan Vali Ali Kaban, “Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümünde, Türk Milleti olarak manevi huzurlarınızda bir araya gelmiş olmanın sevinç ve gururunu yaşamaktayız” dedi.

Vali Kaban, “Vatan, Millet, Devlet, Bayrak ve Cumhuriyet sevgisiyle dolu yüreklerimiz, kadim tarihimizden edindiğimiz bilgi, birikim, tecrübe ve Necip Milletimizin fıtratında mevcut olan cesaret, azim, kararlılık ve bütün güzel erdemlerle Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi coğrafyamızda ve dünyada hak ettiği en yüksek mertebelere getirmekteyiz.

Bu uğurda gücümüzü, Samsun'dan İzmir'e Anadolu'nun her zerresine nakşettiğiniz milli mücadele ruhundan ve tarihin en şanlı destanını yazmanıza vesile olan çelikleşmiş milli irademizden almaktayız.

Biliyor ve inanıyoruz ki birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz, Cumhuriyetimizin kuruluş sürecinde olduğu gibi el ele, omuz omuza, canla başla çalışmayı ilke edindiğimiz müddetçe üzerimizde hesap yapmaya hiç kimse cesaret edemeyecek, ülkemiz bütün dünya devletleri arasında daha fazla söz sahibi olacak, uluslararası saygınlığımız daha da artacaktır. Aziz Atatürk, milletimiz için son derece önem arz eden bu kutlu günde, başta Zat-ı Alileri olmak üzere kahraman silah arkadaşlarınızı, bedenini yurt toprağına katık eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete göç eden şanlı gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, son nefesimize kadar emanetlerinizi muhafaza edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz. Ruhlarınız şad olsun” diye konuştu.

29 Ekim Pazar günü ise 09.30’da Valilikte tebriklerin kabulü gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da da Abdullah Gül Parkı (Sümerpark) önünde saat 10.00’da geçit töreni yapılacak.

Kutlama kapsamında ayrıca Pazar günü saat 15.00’de 2. Ordu Bando Komutanlığınca MalatyaPark AVM önünde bando konseri verilecek.

MESAJ YAYINLADILAR

Bu arada Cumhuriyet Bayramı'nın 94.Yıldönümü dolayısıyla siyasiler, yerel yöneticiler, kuruluş temsilcileri kutlama mesajları yayınladılar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci

"Milletleri ayakta tutan, birlik ve beraberliği sağlayan değerlerden birisi de hiç şüphesiz vatan anlayışıdır. Aziz milletimiz, vatan ve mukaddesatını, istiklalini ve istikbalini korumak için; her türlü olumsuzluğa rağmen, büyük bir istiklal mücadelesi vererek dünyada eşi benzeri görülmeyen örneğiyle vatanını yedi düvele karşı kahramanca düşman işgalinden kurtarmıştır. Bu zafer nice şehitlerin kanı ve nice gazilerin şeref payı ile aydınlanmıştır. Aziz milletimiz Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde bağımsızlığını muhafaza etmiş ve yeni bir devlet kurarak, bunu bütün dünyaya ilan etmiştir.

Yüce devletimiz, birlik ve beraberlik içinde bayrak, sancak ve vatan sevgisinin toplu bir şekilde yüreklerde hissedilmesiyle varlığını ebediyete kadar sürdürecektir. Milli iradeye zayıflatmaya ve güçlü Türkiye’yi engellemeye yönelik her türlü tehdide karşı milletimizin gücü ve iradesiyle emin adımlarla yürüyoruz. Bağımsızlığımıza karşı oluşturulacak her türlü engeli, milletimizle birlikte, kararlı bir duruşla aşacağımızı herkes bilmelidir. Kuvvet birdir ve o da millettir. Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir. Üstte gök çökmedikçe altta yer yarılmadıkça birliğimizi, beraberliğimizi kimse bozamaz.

Cumhuriyet ve birlik, beraberlik ruhunu yükseltmek, yüceltmek ve bu emaneti bizden sonraki nesillere en iyi şekilde devretmek en önemli sorumluluğumuzdur.

Hükümetimiz ülkemizde demokrasinin güçlenmesi ile milli iradenin tesisi sağlamak için tüm hızıyla çalışmaktadır. Hükümetlerimiz döneminde millet devletiyle kucaklaşmış, bütünleşmiştir.

Hükümetimiz milletin iradesini her şeyin üzerinde tutan yapısıyla halkımızın hizmetindedir. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasıyla milleti merkezde görmeyenlerin anlayışı tarihe karışıyor. Devletimiz, milletimizden aldığı güçle Büyük ve Güçlü Türkiye vizyonu çerçevesinde coğrafyasına huzur ve adalet getiren, mazlumların umut ışığı olmaya, beşten büyük dünyanın vicdanı olmaya hazırlanıyor.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları vatan kılan istiklal kahramanlarımızı, milletimizin gönlünde destanlaşan ve ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba; “Son yıllarda yaşanılan gelişmelere baktığımızda aydınlanma meşalesini yakıp bizlere emanet eden Cumhuriyet kadrolarının ve laik, demokratik Cumhuriyetin değerini çok daha iyi anlıyoruz”dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Ulusal Kurtuluş Savaşının ardından tebaanın millete, saltanatın Cumhuriyet’e geçişinin sağlandığını kaydeden Ağbaba, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu bugün hala tüm dünya devletleri tarafından örnek gösterilen, türlü imkansızlıklara rağmen Anadolu halkının azim,fedakarlık,birlik, beraberlik ve başarı öyküsüdür” dedi.

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yılında, hem ülkemizdeki hem de sınırlarımızdaki gelişmelere baktığımızda aydınlanma meşalesini yakıp bizlere emanet eden Cumhuriyet kadrolarının ve laik, demokratik Cumhuriyetin değerini çok daha iyi anlıyoruz.” diyen Ağbaba, “Kan, gözyaşı ve acının hakim olduğu Ortadoğu’dan yıllardır uzak durmayı başaran, bölgemizdeki Müslüman ülkelerin örnek aldığı bir aydınlanma sürecine sahip olmamızı sağlayan demokratik Cumhuriyetimizdir.”ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba; “AKP Hükümeti 15 yıllık süreçte , Cumhuriyet’in kazanımlarını teker teker ortadan kaldırmaya, çağdaş, demokratik ve Laik Türkiye’nin geriletilmesi için mücadeleye devam etmektedir.Atatürk’ün büstlerine saldırıldığı, annesine ağır hakaretler edildiği, müfredattan isminin silinmek istendiği,Cumhuriyet değerlerine yönelik toplu bir saldırı ile karşı karşıyayız. Ama asla unutulmamalı ki ,halkımız, geçmişte hiç bir baskıya, dayatmaya ve emperyalizme boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiği gibi, bugün ve gelecekte de aynı ruh ve bilinçle Cumhuriyetimizi yaşatacak ve birlik beraberliğimize sahip çıkacaktır. Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin mimarları başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Malatya Valisi Ali Kaban

Vali Kaban mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti’nin işgal güçlerine karşı kıyama kalkarak giriştiği kutlu mücadele neticesinde Anadolu'nun ebedi Türk Yurdu olduğunu tüm dünyaya ilan edişinin ifadesi olan Cumhuriyetimizin 94. yılına ulaşmış olmanın gururunu yaşamaktayız.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin birlik ve beraberliği, özgürlüğümüzün nişanesi olan Al Bayrağımızın dalgalanması ve Devletimizin bekası uğruna Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün liderliğinde tüm dinamikleriyle mücadele eden Şanlı Ecdadımız, Orta Asya'dan Avrupa'ya sıralanan kahramanlık destanlarına bir yenisini ekleyerek Kurtuluş Savaşı'nı kazanmış ve bu büyük zaferi Cumhuriyet'le taçlandırmıştır.

Kurulduğu günden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz zaman zaman karanlık odaklar ve onların yerli işbirlikçileri tarafından çökertilmek istenmişse de Aziz Milletimizin feraseti, cesareti, milli ve manevi hassasiyetleri sayesinde bu hain teşebbüslerin üstesinden gelinmiştir. Bu durum geçmişte böyleydi, bugün de böyledir ve gelecekte de böyle olacaktır. Lakin bilinmelidir ki, ülkemiz ve milletimiz üzerinde hesap yapan şer mihraklarının bütün karanlık planları, Türk’ün çelik iradesi karşısında yerle bir olmaktan öteye gidemeyecektir.

Bizler için gurur vesilesidir ki şan ve şeref dolu binlerce yıllık köklü bir maziye sahip olan Türk Milleti asla hürriyetinden taviz vermemiş ve kat'iyyen devletsiz kalmamıştır. Hiçbir gücün baş eğdiremediği bu Yüce Millet canından vazgeçmiş fakat Vatan’ından vazgeçmemiştir.

Atalarımızın mirası olan Kutlu Vatan’ın, Yıkılmaz Cumhuriyet’in, Şanlı Al Bayrağın manevi yükümlülüğü hepimizin omuzlarındadır. Aziz Şehitlerimiz emin ve müsterih olsunlar ki Türk Milleti mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine kast edecek olanlara hak ettikleri şekilde mukabele etmekten asla imtina etmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Kahraman Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Şanlı Gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle yâd ediyor, Şehitlerimizin emaneti olan Şehit Ailelerimizin ve Gazi Ailelerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, Saygıdeğer Malatya Halkının ve Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır

Türk milletinin şanlı tarihinin, eşsiz zafer örnekleriyle dolu olduğunu belirten Başkan Çakır, ''İstiklal Savaşı'nda yeterli topumuz, tüfeğimiz hatta ekmeğimiz yoktu; ama milletimiz sarsılmaz bir imana sahipti. Bu iman sayesindedir ki bütün imkânsızlıklara rağmen adını tarihe altın harflerle yazdıran bir kurtuluş mücadelesi verdi. Milletimiz tarihin her döneminde olduğu gibi hiçbir baskı ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini, bütün dünyaya haykırdı'' ifadelerini kullandı.

Başkan Çakır mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"İstiklal mücadelesi yıllarında, ülkemizi topla tüfekle parçalayamayacağını anlayan güçlerin, bugün çok daha sinsi ve karanlık planlarla bölmeye çalıştığını görüyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan en sinsi ve en kirli oyunlardan biri terör olaylarıdır. Dış güçler taşeron terör örgütleri eliyle bin yıldır bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşayan milletimiz arasına fitne sokmaya çalışmaktadır.15 Temmuz darbe girişimi de bu oyunlardan bir tanesidir. Milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ve sağduyu ile bu karanlık oyuna düşmedi ve asla da düşmeyecektir. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. İstiklal Savaşında ortaya konan kararlılık ve fedakârlık herkes tarafından yeniden hatırlanmalı.

94 yıl önce kurulan Cumhuriyetimiz dünya var oldukça ilelebet yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.''

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Türk milletinin en değerli varlığı, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Bu gün millet olarak Cumhuriyetimizin 94’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Esarete ve dayatmalara hiçbir zaman rıza göstermeyen milletimiz, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nda, dünya tarihinde görülmemiş bir kahramanlık destanı ile zafere ulaşmıştır. Tüm imkânsızlıklara rağmen verilen kurtuluş mücadelesinin eseri olan ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti, millet olarak bizlere bırakılan en büyük değerdir. Onu korumak ve yaşatmak da yine aziz milletimize düşmektedir. Kurtuluş Savaşı’nda ülkemizi işgal edemeyen işgalci güçler, bugün hala bu amaçlarından vazgeçmiş değillerdir. Dün Kurtuluş Savaşı ile işgale girişenler, bugün terör örgütleri eliyle amaçlarına ulaşmanın yolunu denemektedirler. Bugün, bu güçlere karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, kardeşliğe millet olarak ihtiyacımız vardır. Bir olmayı, iri olmayı, birlikte destan yazmayı Çanakkale’de tüm dünyaya gösterdik. Bundan sonrada ülkemizin istiklali ve istikbali için milletimizin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağından kimsenin kuşkusu olmasın. Türk milletinin en değerli varlığı, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyetidir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyeti bizlere hediye eden başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Polat yayınladığı mesajda şunları belirtti:

“Cumhuriyetimiz milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir. Millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94 ncü dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Ulusal birliğimize ve bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan gelen saldırılara karşı Türkiye Cumhuriyeti’ni tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.

Ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa sahiptir.

Biz birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek isteyenlerin hain planları boşa çıkmaya devam edecektir. 15 Temmuz darbe kalkışmasında kardeş kavgası çıkarmaya, ülkemizi parçalamak ve bölmek isteyen iç ve dış mihraklara karşı milletimizin yazdığı büyük destanla milli şuurumuzun ne kadar güçlü ve sarsılmaz olduğunu bir kez daha dünyaya göstermiş olduk.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

Malatya Barosu Başkanı Avukat Enver Han

Baro Başkanı Han'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çetin bir mücadelenin ardından kazanılmış ve millete armağan edilen en büyük hediyelerden birisidir.Cumhuriyetin ilan edilişinin 94. yıldönümünü milletçe gurur ve coşku içerisinde kutluyoruz. 94 yıl önce yaşananlar, bizlere bugünümüzü armağan edenlerin zaferidir.

Aziz şehitlerin acılarını, kahraman gazilerimizin fedakarlıklarını da yüreğimizde hissediyor, bu kahramanlıkların neticesi olarak Türkiye Cumhuriyeti`nin demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olarak ilelebet yaşayacağını biliyoruz.

Atatürk‘ün önderliğinde büyük Türk Milleti‘nin kanı, canı pahasına kurulan Cumhuriyet‘in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.Bu millet sahip olduğu değerlere her ne koşul altında olursa olsun sahip çıkan, kardeşliği din, dil, ırk, mezhep gibi bölücü unsurlara feda etmemeye kararlıdır.

Bugün, Cumhuriyetimiz için ortak değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bugün, bizi millet yapan yüksek değerlerimizin daha gür sesle yüceltileceği, geçmişte olduğu gibi tek yürek olarak haykırılacağı, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakılacağı gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle inanıyoruz ki; Ülkemiz çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda, insanımız bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer bütün alanlarda büyük bir mesafe kat edecek, elde edilen bu başarılarla Cumhuriyetimizi hep birlikte taçlandıracağız.

Cumhuriyetin 94. yıl dönümü vesilesiyle birlik ve beraberliğimizin timsali olan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum."

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı

"Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere fikri hür vicdanı hür nesiller sayesinde Cumhuriyetimizin 94. Yılını geride bırakmış bulunmaktayız.

Türk milleti destansı istiklal savaşıyla tarihinin rotasını değiştirmiş bölgesel ve küresel dengeleri baştan ayağa sallamış ve sarsmıştır. Türksüz Anadolu hesabı yapanlara devletsiz millet hayali kuranlara en kesin ve kalıcı cevabı Türkiye Cumhuriyetinin ilanıyla verilmiştir.

Ne mutlu bizlere ki tarihin hiçbir döneminde savaşlar ayak oyunları karanlık senaryolar milletimizin önünü kesememiş inançlarından ve ülkülerinden koparamamıştır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesine sımsıkı sarılarak Cumhuriyetle demokrasinin kaderini bir ve ortak görerek Türkiye’nin istiklal ve istikbaline sahip çıkmak her vatan evladının görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna ve ilk Cumhurbaşkanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu kahramanlara vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyor hepsini hürmet saygı ve şükranla anıyoruz. Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını yürekten kutluyorum .

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Vatansever (6 yıl önce)
    Bu ülke vatah hainlerine, meczuplara, kalmayacak kadar geçmişi pırıl pırıl tertemiz, rabbimin desteğinin olduğu gurur dolu bir ülkedir. Başta Atatürk ve aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ama vatan hainlerine dersini vermemiz lazım. Bu güzel günde hainlerin ellerini kollarını sallaya sallaya gezmeleri, affedilmeleri içimizi acıtıyor. Müslüman olarak bizlere yakışmıyor. Bu ülke Rabbimin izniyle sonsuza kadar yaşayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    MHP İL BAŞKANI NEREDE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI NEREDE Türkiye Cumhuriyet’ne böylemi sahip çıkıyorsunuz. Bu nasıl bir milliyetçiliktir.Bu nasıl ülkücülüktür.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Cumhuriyet.bayrami.ulkemize.kutlu.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve yakın silah arkadaşları olmak üzere bu Vatan için canlarını feda eden tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAŞİT KISACIK (6 yıl önce)
    Yazdılar...Çizdiler...aşağılayıp söylemedik yalan bırakmadılar.. Heykellerini parçalayıp, resimlerini yırttılar. Neler yapmadılar ki?.. Ama 94 yıldır değil yaklaşık 144 yıl o hep yaşadı, yaşayacak.. Çünkü Atatürk'tü. Mustafa Kemal kendi ismiyle bir devlet kurmadı. Türkiye Cumhuriyet'ini kurdu. Yaşasın Atamız, yaşasın Cumhuriyet'imiz..
    0
    0
    Yanıtla