SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntz Dönemi

0
Güncellendi - 2021-09-20 23:07:51
A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntz Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörlüğü görevi için Alman Stefan Kuntz ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takım teknik direktörlüğü görevi için Sayın Stefan Kuntz ile anlaşmıştır." denildi.

İmza töreninin Pazartesi saat 15.00'te Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenleneceği belirtildi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda karşısında alınan 6-1'lik mağlubiyetin ardından Şenol Güneş ile yollar ayrılmıştı.

Anlaşmaya varılan Stefan Kuntz, Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nı çalıştırıyordu.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kerem (2 yıl önce)
    Stefan Kuntz hakkında kimsenin bir şey bilmediği çok belli.. Adam Almanya U21 Milli Takımı'nı iki kere Avrupa Şampiyonu yapmış ve oynattığı futbolu görürseniz taktik bilgisini az buçuk anlarsınız. Her şey de çok milliyetçi oluyorsunuz ve bu bizi bitiriyor. Türkiye'deki hocaların teknik-taktik bilgisi belli arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın. Bu işler Şenol'la Fatih'le Mustafa Denizli ile olmaz. Henüz genç hocalarımızın da Milli Takım'a hazır olmadığı ortada. Stefan hocanın oynattığı oyunu bir izleyelim ondan sonra ne diyecekseniz deyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Milli takımı bu hale getirenler utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Ne kadar gurur verici Türkiyenin milli takımı bunu layık görenler ??? Gerçekten milli takımın maçları heycanla izleyen olurmu
    0
    0
    Yanıtla