SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Oto Pazarı mı?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:22:19
Açık Oto Pazarı mı?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin şirketlerinden Esenlik'in kent merkezindeki marketinin otoparkı, açık oto pazarına dönüştü. Müşterilerin otolarını parketmesi için ayrılan alan, satılık ilanı asılmış araçlarla işgal edilmiş durumda.  Eski belediye binası yanında ve Esenlik merkez şubenin hemen yanında yer alan otoparkta , satılık oto ilanlarının asıldığı okomobiller gün boyu eksik olmuyor.

Konu ile ilgili olarak konuşan çevre sakinleri “ Bu otomobiller, hemen her gün burada. Satılık oto ilanını asan sahipleri getirip araçlarını bırakıp gidiyorlar ve bu araçlar da gün boyu burada kalıyor. En azından 4-5 araç bu durumda. Şu an için satılık ilanı olan 4 araç var. Kimsenin bir şey dediği de yok. Burası şehrin merkezi, daha çok gören olur diye pazarlama için burayı seçiyorlar. Oysa, bunun yasak olması gerekiyor. Çünkü burası açık oto pazarı değil.” derken, Şehir Mezarlığı karşısındaki alanda faaliyet gösteren  oto galericileri de “ Bu resmen haksızlık. Bizler, dükkan kirası, işçilik, elektrik, vergi gibi bir çok yükümlülüğün altına girerek ticaret yapmaya çalışıyoruz. Ama Esenlik, kendi otoparkının  açık oto pazarı haline getirilmesine seyirci kalıyor. O zaman bizler niye oto galericiler sitesine taşındık ve dükkan açtık ki?” diye konuşuyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız