SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Adam Öldürmeye Teşebbüs'e 4 Tutuklama

'Adam Öldürmeye Teşebbüs'e 4 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "kasten öldürmeye teşebbüs" ile "genel güvenliği tehlikeye sokma" iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi ilçesi Hidayet Mahallesi'nde bir kişiyi "kasten öldürmeye teşebbüs" ile "genel güvenliği tehlikeye sokma suçlarından" 4 zanlı yakalandı.

Adreslerinde 3 silah ile çok sayıda fişeğin ele geçirildiği 4 zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

DİĞER OLAYLAR..
Dİğer yandan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilde meydana gelen diğer olaylara ilişkin olarak da şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilimizde meydana gelen olaylar ile ilgili yapılan çalışmalarda;

-Konut Dokunulmazlığını İhlal-İkametten Hırsızlık olayı ile ilgili tespit edilen iki şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-İkametten bir kol saati ve 20.000 TL çalınması olayı ile ilgili tespit edilen bir şahıs yakalanarak tahkikata başlanmıştır.

-İkametin müştemilatından 1 adet kamera kayıt cihazı, 3 adet kamera merceği, 2 adet akü, 1 adet monitör ve 250 kg bakırın çalınmasıyla ilgili tespit edilen şüpheli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-İki ayrı motosiklet hırsızlığı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde motosikletler bulunarak müştekilerine teslim edilmiştir.

-Darp, Genel Güvenliğin Tehlikeye Sokulması, Uyuşturucu Madde Bulundurmak olayı ile ilgili bir adet tabanca, 7 adet fişek ve 8 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş tahkikata başlamıştır.

-Silahlı Kavga- Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayı ile ilgili şüpheli bir şahıs 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanmış tahkikata başlanmıştır."

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız