SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"'Keşke Yunan Kazansaydı' Diyen Tarih Cahillerinden Cesaret Buluyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları, Samsun'daki Atatürk Anıtı'na karşı yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Millioğulları, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesine, Atatürk ilke ve devrimlerine, özellikle Demokrasinin olmazsa olmazı Laikliğe ve Atatürk’ün manevi kişiliğine yönelik saldırıların giderek arttığını üzüntüyle görüyor, kaygıyla izliyoruz.

Bu saldırıların beyinleri yıkanmış kiralık faillerinin; “Keşke Yunan kazansaydı” diyecek kadar vatan ve millet bilincinden yoksun meczupları, alternatif tarih yazıcılığına soyunmuş sözde akademisyenleri, 21. yüzyılda saltanat ve hilafet özlemiyle yanıp tutuşan üniter ulus devlet karşıtı tarih cahillerini baş tacı eden kimi bildik çevrelerden cesaret buldukları ortadadır.

Öte yandan; Mobese kameraları İle her yer ve herkes izlenirken, şehrin ortasındaki Atatürk Anıtı’na kamyonetle yanaşılıp, dakikalarca halatlar bağlanmak ve araçla çekilmek suretiyle gerçekleştirilmeye çalışılan bu saldırının nasıl olup önlenemediği (!) de ayrıca açıklanmaya muhtaçtır.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ; bütün bu alçak saldırıları olduğu gibi, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın simge şehri, Atatürk’ün kutlu yolculuğunun İLK ADIMI, Gençlik ve Spor Bayramı ile onurlanmış SAMSUNUMUZ’un ONUR ANITI’ nakasteden bu son İHANETİ de lanetlemekte, süreci sonuna kadar izlemeyi görevi saydığını kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Cümle hainler ve cesaretlendikleri iklimi yaratan aymazlar bilsinler, BİZ BURADAYIZ!

Kuvayı Milliye şehitlerimizden emanet bu Aziz Vatan’da,
'Gökte yıldız, denizde kum tükenir
Mustafa Kemal’ler tükenmez'"

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Gazi mustafa kemal ataturkumuze kani bozuk vatani bayragi milleti satan turk kani olmayan kisiler is basinda milletimiz sag duylu olsun bunlar ic savasi cikarmak istiyorlar duyarli olanlara saygilarimi sunuyorum
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Şiddetle kınıyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Atatürk'ün izindeyiz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • turan(44) (2 yıl önce)
    Bu cesareti nereden buluyorlar. Adamlar ceza almayacaklarını biliyorlar. Atatürk olmasaydı onlar şimdi kimin çocukları olacaktı!..
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Nouma44 (2 yıl önce)
    Oyle vır korku sarmıskı olu adamın heykelınden korkar olmus lar Mustafa Kemal Atatürk askerlerıyız bız
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    Unutmayınki Gökte yıldız tükenmez… bilmem anlatabildimmi
    %80
    %20
    Yanıtla