SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADD'den Atatürk ve Malatya Fotoğrafları Sergisi

0
Güncellendi - 2019-02-15 04:41:10
ADD'den Atatürk ve Malatya Fotoğrafları Sergisi
A- A+ PAYLAŞ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin 88. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesi tarafından fotoğraf sergisi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Malatya Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Başkan adayı Selahattin Gürkan, ADD Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak, ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak sergi ziyarete açıldı. Törenden sonra ziyaretçiler sergilenen resimleri inceledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet Aysoy (5 yıl önce)
    Ortak Değerler Platformunu da beklerdik. Atatürk bu mileitn ortak değeri değil mi? Platfor sözcüsü M. Doğan ve heyeti bu sergiyi zıyaret ederlerse memnun oluruz. Selahattin Başkanımıza veridkleri destekten dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür ederiz. Biz birlikte Malatyayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Helal olsun başkana. Ülkücüler seninle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulusi (5 yıl önce)
    Malatya bu işte, her görüşe sahip insan ortak değerler için bir aradadır, Atatürk hepimizin Atatürk’ü. Rahmetle anıyoruz. Selahattin başkana da tebriklerimizi sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (5 yıl önce)
    VALİ BEY NEDEN KATILMAMIŞ BU ETKİNLİĞE
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdengeçti (5 yıl önce)
    Selahattin GÜRKAN beyin bu ve benzeri örnek tavırlarından dolayı, zamanında İRAN DEVRİMİNİ kutlamaya gidenler bile Gazi Mustafa Kemal’in Malatya’ya gelişinin yıl dönümünde yayınladıkları mesajda “Büyük Önder” diyerek kendilerini aklama çabası içine giriyorlar. Türklüğün ve Atatürkçülüğün kaderidir; rahat zamanda kimse oralı olmaz ama, sıkışınca herkes bu iki kavrama sığınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Askeribey (5 yıl önce)
    Allah’a şükürler olsun ki, Malatya bürokrasisi ve siyaseti dayatılan“Radikal-İran” çizgisinden çıkarak ait olduğu yere “Demokratik Laik” cumhuriyet çizgisine geri dönüyor. Devlet asıl olan yapısıyla tüm stk ve derneklere eşit mesafe durumunu alıyor. Bir Türk Milliyetçisi olarak Sayın Gürkan’a bu milli duruşundan dolayı teşekkür ediyorum. Devletin diz çökertilemeyeceğini haykırarak bu topraklarda kodu tutmayacak Türk Milletinin yapısına aykırı tüm unsurlarla da mücadelesinde başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Askeribey isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır Selahattin Gürkan savaşa falan girdi de bizim mi haberimizo olmadı.Adam Atatürk sergisine katılmış senin geldiğin nokta akıllara zarar
    0
    0
    Yanıtla