SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Adeta Şantiyeye Çevirdik"

0
Güncellendi - 2021-01-05 02:32:18
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ- Ören'e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Ören Mahallesine bağlı Şekerobası’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gürkan, İl genelinde çalışmaların yoğun bir şeklide sürdürüldüğünü belirterek, Şekerobası’nda yapılan asfalt çalışmalarının da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akçadağ ilçesi Ören Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a inceleme gezisinde AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Daire Başkanları ve mahalle muhtarı eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ören Mahallesi Muhtarı Birol Çirkin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız mahallelerimize hiçbir ayrım yapmadan hizmet götürmektedir. Şu anda çalışmaların yürütüldüğü Şekerobası sokağımızın yolu çok kötü bir durumdaydı. Büyükşehir Belediyemiz çalışmalara başladı. 600 metrelik kısmı asfaltlanarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Geriye kalan 500 metrelik kısımda ise çalışmalar devam ediyor. Mahallemize yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür eden mahalle sakini Cebrail Şakar ise, “Sayın Başkanımızın çalışmalarını önceden de biliyorduk. Böyle çalışkan bir başkan hem bizim hem de Malatya için bir gururdur” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri bizzat yerinde incelediklerini belirten Başkan Gürkan, “Akçadağ ilçemizdeki çalışmalarımız devam etmekte. Ören Mahallemize bağlı Şekerobası sokağındaki asfalt çalışmalarına ekiplerimiz devam etmektedir. Ekiplerimiz mahallelerimizdeki eksiklikleri gidermek için çalışmalarını gece gündüz sürdürmektedir. Sadece kırsalı değil Malatya’nın her köşesinde adeta şantiyeye çevirdik. Hizmet ve yatırımların eşit şekilde götürülmesi noktasında merkezde ve kırsalda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmaların Şekerobasında yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • berk (3 yıl önce)
    sayın tüfenkçi vekiller yüzde 25 zam aldı bizler yüzde 8.33 zam verdiler 160 tl zam geldi banazılıların bir sözü var oğlunuz ne işyapıyor demişler oğlum mühendiş demişler keskem 2 yıl daha okuyaydı da sümerbankta işçi olarak calısaydı demişler
    0
    0
    Yanıtla