SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Afet Koordinasyon Toplantısı Vali Başkanlığında Yapıldı

Afet Koordinasyon Toplantısı Vali Başkanlığında Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkez'inde, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve İl Müdürlerinin katılımıyla Afet Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı, gerçekleşecek toplantı öncesi, İtfaiye personeliyle tanıştıktan sonra düzenli olarak her sabah yapılan İtfaiye duasına katılarak, depremde hayatını kaybeden İtfaiye görevlileri ve vatandaşlar için dua etti.

Vali Yazıcı, Afet Koordinasyon Toplantısında; Malatya'da yaşanılan depremlerle ilgili şu ana kadar yapılan ve yapılması planlanan hususlarla ilgili olarak brifing aldı.

SAĞLIK VE MİLLİ EĞİTİMDEN BRİFİNG ALDI..

Bu arada Vali Yazıcı, İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında, kurum yetkililerinden brifing aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • selimce45654 (9 ay önce)
    eyvay dakika 1 gol 1 yeni valimiz de basın karşısında hayır dua seansına çıktıysa işimiz gerçekten zor ve allaha kaldı.Gösterişi bir kenara bırakın lütfen, şubattan bugüne insanlara kira ve taşınma yardımının büyük bölümü ödenmedi sayın vali fırsat bulursanız malatyada kaç kişi kira ve taşınma yardımına başvurmuş kaç kişi hakettiği halde bu yardımları alamamış bir listesini afad dan isterseniz ve basın toplantısı yada valilik bülteniyle neden ödeme yapılmadığını ve ne zaman ödeme yapılacağını şeffaflık ve sorumluluk göstergesi olarak açıklarsanız memnun oluruz.Umarım siz de birilerinin yaptığı gibi malatya da bir kaç yılımı etliye sütlüye dokunmadan geçireyim hedeflediğim görevlere sorunsuz giderim demezssiniz.sahipsiz malatyaya hoş geldiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Depremzede (9 ay önce)
    Umarım orta hasarlı binalar ile ilgili net bir karar verirler de biz de 6 aylık sıkıntıdan kurtuluruz.Az hasar verilen binamıza sırf bir kiracının para almak için itirazı üzerine orta hasar verdiler bizi de Rezil ettiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sanıyordum bu sorun tek bizde var sapa sağlam binamız dasktan para almak için orta hasarlı verildi,adresde veriyorum besta konakları c blok bi tane kolonda hasar yok bu bina yıkılırsa vebali o dask için sebeb olanlara
    %93
    %7
    Yanıtla