SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AGL'den Makale Yarışması..

A- A+ PAYLAŞ

AGL (Anadolu'nun Genç Liderleri) gönüllüleri, yerel kalkınma için "Üniversite- Sanayi" işbirliği projesi doğrultusunda Malatya'da bir makale yarışması düzenledi.

Organizasyon adına Levent Eldem, şu bilgileri verdi:

"AGL Gonulluleri, Guclu Turkiye ideali cercevesinde orgutlenerek toplum yararina bir is uretmek, bir eylem plani icerisinde bulunarak ortak yasama katki saglamak ve Turkiye'yi, Cumhuriyetimizin kurulusunun 100.
yil donumu olan 2023'e hazirlayacak genclerin ulke yonetimine katilmasini saglamak amaciyla bir araya gelmistir.

Guclu Turkiye hedefine ancak guclu yerel kalkinma ile ulasabiliriz. Bunun icin de uretken ve zengin bir sanayiye ihtiyac vardir. Sanayilerin uretkenligini artirmak icin universitelerle isbirligine buyuk onem verilmelidir. Bilim yuvalari olan universitelerin, Turkiye'nin kendi dinamikleri cercevesinde kuresel rekabette söz
sahibi olmasi icin sanayi ile isbirligi yapmasinin kacinilmaz oldugu kesindir.

Guclu Turkiye'yi hedefleyen tüm ogrencileri "Yerel Kalkinma Icin Universite - Sanayi Isbirligi Makale Yarismasi"na davet ediyoruz.

Makale Degerlendirme Kurulu

Yrd. Doc. Dr. H. Huseyin DOGAN ( Universite Sny. Isbir. Ars. Uyg. Mrk. Müd. ve Juri Baskani )
M. Celal SOYLER ( Entegre Gida San. A.S Yonetim Kurulu Baskani )
Dilaver EKINCI ( KOSGEB Merkez Muduru )
Ender BALCI ( T.Garanti Bankasi A.S Orta Anadolu Bolge Muduru )
Burak KARAPINAR ( Ekonomistler Platformu Yerel Kalkinma Proje Ekibi
Koordinatoru )

Makale Sunum Son Tarihi : 2 Temmuz 2005

Sponsor: T.Garanti Bankasi A.S

Irtibat Icin:
Ali SAVAS alisavas44@yahoo.com
Levent ELDEM eldemlevent@yahoo.com
Adres: Ali SAVAS, Entegre Gıda Sanayi A.S, Haniminciftligi 44070 Malatya

Yarismaya katilan makalelerin tum yayin, telif haklari AGL'ye aittir. Yarismaya basvuranlar, bu kosulu kabul etmis sayilir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız