SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Partisiz Bir Türkiye İstiyorlar"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Bugün dünyada yaşanan enerji fiyatları yüksekliği ve küresel enflasyonun sadece Türkiye'ye yazılması son derece gülünç bir durum. Bunu iddia edenler aslında dünyayı bizlerden çok daha iyi takip ediyorlar. Amerika’da enflasyonun ne durumda, İngiltere’de ne durumda olduğunu çok iyi biliyorlar. Petrol fiyatlarının 40 dolardan 88 dolarlara nasıl geldiğini onlar sizden bizden çok daha iyi takip ediyorlar" dedi.

Tüfenkci, AKP Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye'nin 20 yılda her alanda en az dört kat büyüdüğünü ifade eden Tüfenkci, "İktidara geldiğimizden bu yana her kesimin sorunu ile ilgilendik. Etnik kimlik sorunlarıyla da ilgilendik, meshep sorunlarıyla da ilgilendik. Biz her yıl yaklaşık bir 1 milyona yakın insanımıza iş bulduk, aş bulduk. Türkiye’yi her yıl yüzde 5’in üzerinde büyütmek adına da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemize devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"İki-üç yıl önce soğan patatesi bahane ederek Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenler bugün farklı şeyleri bahane ederek Türkiye’yi yine kaosa ve huzursuzluğa sürüklemek istiyorlar" diyen Tüfenkci, "Onlar Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye, AK Parti'siz bir Türkiye istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğan yıllar önce İsrail’de 'One minute' dediği için o günden bu yana ona düşmanlık besliyorlar. Dünyadaki hakim güçler Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan üzerinden hesaplar yapıyorlar. Kalk denildiğinde kalkan otur denildiğinde oturan bir Türkiye olsun istiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye Orta Doğu‘yla, gönül coğrafyasıyla irtibatını kessin. Bütün bunların arkasındaki güçleri elbetteki biliyoruz ama bu güçlere karşı milletimizin feraseti ve bu noktadaki gayreti de bizim en büyük gücümüz. Bu partiye ve bu hükümetlere hep millet istikamet verdi. Bundan sonra da böyle olacak. Bugün dünyada yaşanan enerji fiyatları yüksekliğini ve küresel enflasyonu sadece Türkiye'ye yazmaları son derece gülünç bir durum. Bunu iddia edenler aslında dünyayı bizlerden çok daha iyi takip ediyorlar. Amerika’da enflasyon ne durumda, İngiltere’de ne durumda olduğunu çok iyi biliyorlar. Buğday fiyatlarının dünyada nereye geldiğini, petrol fiyatlarının 40 dolardan 88 dolarlara nasıl geldiğini onlar sizden bizden çok daha iyi takip ediyorlar. Bunu bir istismar aracı, bir algı aracı olarak kullanmaktan da çekinmiyorlar. Biz milletimizin sıkıntılarını biliyoruz. Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da biliyor. Attıkları ve atacakları adımlar milletimizi çok daha rahatlatacak. İnşallah 2023 seçimlerine tek rakamlı enflasyonla gireceğiz. Kur korumalı sistemle biz dövizde gerekli stabilizeyi sağlamış olduk. İlerleyen günlerde yansımalarını da göreceğiz. Gıdaki KDV’nin düşmesi, enerjide atılacak adımlar, doğalgazda ve elektrikteki iyileştirmelerle beraber milletimizin rahatladığını da göreceğiz" ifadelerini kullandı.

AKP'nin bir çözüm partisi olduğunu dile getiren Tüfenkci, "Biz asla ve asla insanların sıkıntılarına duyarsız kalmıyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana sorun çıkaran değil sorun çözen parti olmuştur. Biz Malatya’yı ve Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz. Malatya'da kuzey çevre yolumuz yapılıyor inşallah süresi içerisinde bitireceğiz. Battalgazi Devlet Hastanemizi bitirdik. İnşallah ilk çeyrekte hizmete girdiğinde bu bölgemiz bir devlet hastanesine kavuşacak. Malatya sağlıkta Türkiye’nin ilk 10 ili içerisinde. Neredeyse bütün ilçelerimizde entegre devlet hastanelerimiz var. Toplum sağlığı merkezlerimizin sayılarını neredeyse üçe-dörde katladık. Hayvancılık OSB'yi inşallah bu sene bitireceğiz. Yine seracılık OSB'yi inşallah bu sene bitireceğiz. Baktığımız zaman bunlar ciddi anlamda istihdam ve üretim demektir. Yine bunun yanında gençlere yönelik yüzme havuzları, spor salonları ve gençlik merkezleri yapıldı. Kadınlara yönelik kurslar, eğitim merkezleri yapıldı. Kadınlar üretimde olsun diye kooperatifler kuruldu. Bizim işimiz hizmet, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın da dediği gibi biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    20 Yıl yetmedi mi? Artık yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Evet, artık kesinlikle gidin istiyoruz. 40 yıl devlete çalıştık. Sayenizde geldiğimiz noktada ne verdiğiniz maaşla geçinebiliyoruz, ne emekli ikramiyesi ile bir evin tek odasını veya bir arabanın tek kapısını satın alamıyoruz. Maaşımızla peynir, yumurta bile alamıyoruz. Sadece yandaş müteahhitlerin kestiği faturaları ödemek için didiniyoruz. Kesinlikle gidin artık, YORULDUK
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nurettin (2 yıl önce)
    REİS için oy veriyoruz zaten sizin için oy vermiyoruz Sizsiz bir Ak Parti olacak 2023 İnşallah Sadece REİS İ
    %43
    %57
    Yanıtla
  • .Mukanhan (2 yıl önce)
    Sn. Vekilim sıkıntı Akparti değil sıkıntı halkını görmeyen 15 Temmuzda iktidarı ipten alan memleket için Can veren Milletin, ne çektiğini anlamayan kendi çıkarını ön planda tutan anlayış ve davranışlar
    %69
    %31
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    İlk defa istediğimiz bir şeyi doğru anlamış Bülent bey.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    evet amerikada enfilasyon sıfırdan yüzde 5 e geldi türkiyede tuike göre yüzde 8 den yüzde 48 gelmiş amerikadaki asgari ücretlinin geliriyle türkiyedeki birmi tüfenkçi bunu niye söylemiyorsun peki petrol fiyatları son iki senedir ortalama 75 dolar doğru tesbit yapın zaten bir şey demenize gerek yok dolar 18 tl idi mazota zam yapıyordunuz dolar şu an 13.50 yine zam yapıyorsunuz bunu bir açıklarmısınız nasıl oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • necdet (2 yıl önce)
    akp siz türkiye çok güzel olacak en azından işçi emeklisi düşmanı bir parti olmaz akp işci emeklisi düşmanı bizi mahfettiler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    AKP Siz değil İnsanca yaşamak istiyoruz Bülent Vekil bakın Yaşınız içerisinde Gazın,Benzinin,Gıdanın,Sebzenin ,Meyvenin Giyim kuşamını söylemiyorum allah aşkına söyleyin Bu kadar fahiş fiyat gördünüzmü eskide bir kuruş zam geldimi Cuma Namazında Çıkan Malatya söylüyorum yeni cami söğütlü cami sokağa dökülüyordu. şimdi varmı böyle birşey biz insanca adamca yaşamak istiyorum 52 Parti var hepisinin yolu açık olsun.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    sizin devriniz bitti güle güle her yerde bir bitmişlik var yazık ne umutlarla millet sizi oraya getirdi.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyam için (2 yıl önce)
    EDİTÖR bu haber başlığı hiç olmamış.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın Özhaseki bir haber sitesinde pahalılığa bağlı bir kırılma olduğunu ama oylarda düşme olmadığını söylemiş. Dertleri oy olmuş .Vatandaş bitmiş umurlarında değil...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Evettt kesinlikle dogru başlikk,yeterin da,gidin artık,yakamızdan düşün artık,balık çoftliğinde devam edin ticarete ama bizlerden uzak durun gayrii
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cevatcobanli444 (2 yıl önce)
    Akpartisiz Türkiye istemek de vatan hainliği m olacak? Hükümetleri seçiyoruz 5 yıl süre veriyoruz her seçimde son 5 yılı değerlendiriyoruz, beğenmiyorsak değiştiriyoruz demokratik hakkımız değil mi bu da mı suç :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gidin artık yeter (2 yıl önce)
    Farkında mısınız müslümansınız ama yalan söylüyorsunuz 40 dolardan o dolara şu dolara gelmiş şurda batıyorlar mış öyleymiş yalan söylüyorsunuz kardeşim yalan söylüyorsunuz abd de batıda da avrupada da petrol fiyatları belli.Sadece son 3 5 aydır ukrayna rusya çatısmasında avrupanın tavrı nedeniyle avrupa geçici dogalgaz sorunu yaşıyor ama sen rusyayla savaşmıyorsun rusyayla mücadele etmiyorsun sen güya karadenizden doğalgaz akdenizden doğalgaz çıkaracaksın milletin parasıyla yapacaksın ama millete parayla satacaksın senden nefret ediyor kardeş ? Sürekli önünüze gelene feto hdp pkk deyip yırtıyorsunuz her günahınızdan hatanızdan yeter artık gidin biz iktidar koltugunun değişmesini kimsenin o koltuga çakılı kalmasını istemiyoruz biz tek partili cumhuriyet istemiyoruz gidin artık yeter !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Ak partisiz bir Türkiye değil, insanca yaşayacağımız bir ülke, elektrik, dogalgaz, su gibi faturalarin makul seviyede olduğu bir ulke istiyoruz. Temel gıda ürünlerinin makul bir seviyede olduğu ülke istiyoruz. Bir kaç kişinin değil tüm yurttaşın insanca yaşayacağı bir ülke istiyoruz.
    %91
    %9
    Yanıtla