SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Grup Yolu Genişletiliyor

0
Güncellendi - 2020-06-05 01:33:01
Akçadağ'da Grup Yolu Genişletiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ’ın en önemli grup yollarından biri olan Esenli, Karamağara Ancarlı grup yolunda yol genişletme çalışmalarını tamamladı. 6 kilometre uzunluğundaki grup yolu 5 metre genişlikten 12 metre genişliğine çıkarıldı.

Asfalt öncesi altyapı çalışmalarının yapıldığı grup yolunda Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan incelemelerde bulunup, çalışmalar ile ilgili açıklamalar yaptı. Geziye Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri katıldı.

Büyükşehir Belediyesinin Akçadağ ilçesinde yoğun bir çalışma yaptığını belirten Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Akçadağ’ın birçok noktasında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Güzel bir çalışma örneği sergileniyor. Var olan sorunların çözümü için gerekli talimatları verdi. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Esenli, Karamağara Ancarlı grup yolunun problemlerini ortadan kaldırdığını belirten Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, “6 kilometre uzunluğundaki yolumuz standartlara uygun hale geldi. Yakın zamanda asfaltlanacak. Grup yolumuz aynı zamanda Doğanlar, Aliçeri, Resuluşağı, Aşağı Örüşkü mahallelerimize de hizmet veriyor. Bu çalışmalar mahallelerde ulaşım anlamında konforu ve güvenliği artıyor. Tehlike arz eden noktalar ortadan kalkıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’nın 13 ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin yoğun bir mesaide olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Akçadağ ilçemizde Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetlerini inceledik. Esenli, Karamağara, Ancarlı grup yolundaki genişletme çalışmaları tamamlandı. 5 metre genişliğindeki yolumuzu 12 metre genişliğine çıkardık. Şuan asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapıyoruz. Yolumuz çok yakın zamanda asfaltlanacak. Sadece bir ilçede değil birçok ilçede buna benzer çalışmalar yapıyoruz. İçme suyu, kanalizasyon, yol, çevre koruma çalışmaları kapsamında ilaçlama yapıyoruz. Daha kaliteli ve nitelikli hizmet yapmak en büyük amacımız. Bu hedefe doğru adımlarla gitmek bu tabloyu görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Başkan Gürkan Akçadağ ilçesi Ancarlı mahallesine yapmış olduğu ziyarette, mahalle sakinleriyle belli bir süre sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız