SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Erken Seçim Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-04-22 03:15:05
AKP'de Erken Seçim Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 24 Haziran'da yapılması planlanan cumhurbaşkanı ve milletvekilliği genel seçimine ilişkin toplantı düzenledi.

Kahtalı, parti binasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, partisinin il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdikleri toplantının ardından yaptığı konuşmada, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Seçim sürecinde parti teşkilatın tüm kademeleriyle el ele vererek çalışacaklarını anlatan Kahtalı, "2023 hedeflerine ulaşılması için çalışacağız. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçişi bu seçimde anlatacağız. 2001 yılında partimiz kurulduğu günden bu yana Cumhurbaşkanımız birçok yatırımı Türkiye'ye kazandırdı. Ekonomide ve terörle mücadelede büyük başarılar elde ettik. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar da mücadelemiz devam edecek." dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise seçimlerin ülke için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Seçimin kısa süre içerisinde yapılmasının ülkeyi daha güçlü kılacağını aktaran Çakır, "Seçimden sonra hem hızlı ekonomik büyüme yakalanacak hem siyasi istikrara yakalanacak hem de cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye'nin eli daha da güçlenecek. " diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahet (6 yıl önce)
    Akp vekillerini malatya da gören varmi nerde bunlar gerçi seçim var gelirler artık
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    ramoni on numaraa laf
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (6 yıl önce)
    Reis Ankara istanbul il başkanlıkları hariç diğer tüm il ilçe başkanlıklarını kapatsa bundan daha çok oy alır
    0
    0
    Yanıtla
  • teoman44 (6 yıl önce)
    Tüm arkadaşlar bu söylediklerinizin tamamını reis yaptı. Malatya il yönetimi ve milletvekillerinin hiç katkısı yok bunlar neyin toplantısını yapıyor. Malatya da artık 5 milletvekili hayali kurmasın Kahtalımı dır nedir? Bu başkan olduğu müddetçe hayal görüyor bu il yönetiminin yaptığı tek şey var bütün Malatyalı bürokratları alıp Adıyaman, Bingöl, Elazığ, son zamanlarda belediyede de Kayserilileri yerleştirmek oldu. Oyları da onlardan alırsınız artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin özer (6 yıl önce)
    Vay zavallı yönetim vay bizim çalışmalarımızda ak partiye oy kazandıracağı diyorlar öylemi gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz sizden siz kendiniz bile oy vermezsiniz başkaların oyunu etkileyebilesiniz sis malatyada tanınan itibarlı sözü dinlenir saygın çevresi olan bir kişiliğe sahip insanlar değilsiniz ki il başkanı olacak zaten seçiminde listeye kim zengin kim para sahibi kiminle iş ilişkisi olan insanları yönetime yazarak kofti yönetim oluşturuyor siz kimsiniz ak partiye oy toplayasını reis sizi o makama bırakmasa daha çok oy alır tekrar gölge etmeyin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (6 yıl önce)
    Malatya da öznur ve ekibi ......... herkes biliyor bunlar olduğu müdetçe Halk gönül rahatlığıyla oy vermez Oy verenlerde Reis den dolayı veriyor malatya halkı geçmiş yıllarda temayül yoklamasında 1. seçilen kişiyi millet vekiliğinde sıraya bile giremiyor, halkın iradesini yok sayaçak kadar kendilerini kaybetmişler bunlar Sayın CUMHURBAŞKANIM artık görün bunları malatyada bir anket yaptırın öznur ve ekibi için kim razı bunlarda bunları alın bu seçim malatyada bayram havası olur ve oy artışını görün ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramoni (6 yıl önce)
    Cegaverler hazır.BUnlardan bişey kaçmaz.inceleyin resmi farkı görün.Adamlar seçim için yetiştirilmişler sanki.vay beee????????
    0
    0
    Yanıtla
  • a.b. (6 yıl önce)
    bu degerli insanlar malatya ekibimidir.gerçekten müşerref oldum.tanıdıgıma gördügüme çok mutlu oldum.basından dolayı tanışmış olduguma ayrıca mutlu oldum .
    0
    0
    Yanıtla
  • nusret (6 yıl önce)
    valla şu yüzleri görmesek reise oy veririz de şu vatandaşları gördükçe insanın oy veresi yok hepsi verdiğimiz oyla bize kibir basıyor. küçük dağları biz yarattık edaları ile şehirde geziyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)nusret isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın Nusret bey katılıyorum size
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    AKŞENER GELİYOR...maalesef reis seçilemeyecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Birak ne seçilmemesi baskin ve planli bir secimde imkansiz
    0
    0
    Yanıtla
  • öylemi zeki!!! bak bakalım giriyor mu girmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Malatya da kanaatimce 3 milletvekili olur MHP 2 CHP 1 alır çünkü gözlemlerim ce Akp bin işi zor 3 dönemdir vekilleri fiyasko çalışmadılar bunu görmek lazım Malatya'da görünen bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayhan (6 yıl önce)
    Çok farklı bir seçim olacak. 25 Haziran sabahı Malatya çok farklı görünecek. Malatya'nın rantını yiyen vakıf ve dernekler suspus olacak. Halk özellikle vekillerin listesini 4 gözle bekliyor. Artık 5 vekilin garantisi yoktur. Çantada keklik yoktur. Bu halk 5 vekil verdi, 2 tanesi hiç görünmedi. 1 tanesi dernek ve vakıflardan çıkmadı. 1 tanesi 19 yıl sonra memlekete bakan olarak geldi, ortada Malatya'ya iş ve istihdam olarak gelen proje yok. Sürekli "Kayısının sahibi kim diye" sordu, oysa kayısının siyasi sahibi ta kendisiydi, ama farkında değildi. 1 tanede genel başkan yardımcısı oldu, ortada başlayıp biten bir proje getirilemedi. Bu memleketin suçu neydi? Hepinizin vebali var. Bizimde verilen desteklerden dolayı vebalimiz var. Ama artık o vebalin yükü çok ağırlaştı, bilmem farkındamısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Seçim e en hazır parti AKP Malatya da yüzde 70 hatta yüzde 80 alır olağanüstü hal de var seçim herşeye açık iki ay kala seçim yapılması kadar saçma bir durum olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuluncaklı (6 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    Sait bey, Ak Parti diyelim AKP değil de. Ak Parti Malatya da ve Türkiye genelinde rekor kıracak İnşaallah. Millet herşeyin farkında. Kim ne yaptı kim ne yapmadı. Ülkemiz çağ atladı. Dünyada Lider ülkeler konumuna çıktı. Önceden ülkemizin esamesi okunmuyordu. Bir arkadaşım anlattı, kendisi Belçika da yaşıyor. Flemenkler eskiden soruyormuş; Emirgan mı büyük yoksa Türkiye mi? Düşünün Türkiye bu halde idi. Şimdi ise güneşin doğup battığı her yerde Türkiye tanınıyor ve biliniyor. Bu da en çok Reisin ve Ak Partinin sayesinde. 90 lı yılları ve öncesini bilenler bilir. Neredeeeen nereye. Sonra bu seçimin bambaşka bir önemi var. 2023 milad olacak. Dünya ya bu seçimle cevap verilecek. Haç ile Hilal'in mücadele ettiği bu dönemde sadece Türkiye deki insanlar değil, Dünyanın çeşitli coğrafyasındaki mazlum ve müslümanlar ümidi Güçlü bir Türkiye'ye bağlamışlar, Reise bağlamışlar. İnşaallah Reis ve ekibi gümbür gümbür gelecek. Bu ayak sesini duyan FETÖ, PKK, DHKP-C ve destekçilerini şimdiden korku sardı. ABD, İSRAİL VE AVURPA KORKSUN REİS GÜÇLENEREK GELİYOR ALLAH'IN İZNİYLE.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)Kuluncaklı isimli kullanıcı yorumuna
    Vay bee arkadaş cok TRT dizisi izliyor herhalde.Samanı bile ithal edecek duruma gelmiş, altın dolar almış başını gitmiş,eğitim yap boz tahtası,ülkeyi suriyeliler istila etmiş,bütün milli değerleri yabancılara peşkeş çekilmiş,işsizlik had safhada,etin kilosu 40 lira, kalkmış dünya lideri diyiyorsun yok haçlı ile batıl savaşiymis buna ancak akpliler inanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen a haberden baska bise izlemedigin kesin.ulke de resmi kurum kalmadi..tarim hayvancilik bitmis.hayvan saman ithal geliyor dunya piyasasinda bitmisiz kuluncakli ne yazmis
    0
    0
    Yanıtla