SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Eski Meclis Üyelerine Yemek

0
Güncellendi - 2020-07-09 19:08:10
AKP'li Eski Meclis Üyelerine Yemek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AKP İl Başkanı İhsan Koca Partinin İl Genel Meclisi eski üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Genel Meclisi eski üyeleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bizi bir sofra etrafında buluşturan AK Parti İl Teşkilatımıza ve yönetim kuruluna ve Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir arada olmaktan dolayı büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. AK Parti vefa hareketidir. Dolayısıyla vefalı davranışlar gerekir. Bizlerde bu vefa örneğini göstermeye gayret ediyoruz. Bu nedenle bugün eski meclis üyelerimiz ile bir araya gelip, özlem ve hasret giderelim istedik. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, AKP Genel Meclisi eski üyelerine Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise, “Herkesi en içten dileklerimle selamlıyorum. Daha önce yapılmasını gereken bir buluşmayı yapmak bugüne nasip oldu. Geldikten sonra seçimler, pandemi süreci, deprem v.s derken buluşmak bugüne nasip oldu. Geçen hafta eski ilçe başkanlarımız ile buluştuk. Bugünde sizlerle birlikteyiz. Önümüzdeki hafta eski Belediye Başkanlarımız ve daha sonra belediye meclis üyelerimizle ve belde belediye başkanlarımız ile bir araya gelmeleri devam ettirmek istiyoruz. Aramızdaki bağ kopmasın istiyoruz. Buluşmalarımıza devam edelim diyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yaklaşık 20 yıllık iktidar partisinin hazin tablosu. Bugüne kadar yüzlerce arkadaşımız il genel meclisinde üyelik yaptı. Davete gelen 15-20 kişi. Diğerleri partinin ve belediyenin şimdiki yöneticileri. Vefa olmazsa, az olsun benim olsun denilirse, istifa eden meclis üyesinin dediği gibi her eleştiri tehdit olarak algılanırsa olacağı bu. Maalesef partide yükselmenin, yönetimde yer almanın yolu ya sermaye sahibi olacaksın, ya belli başlı bir zengin ailenin mensubu olacaksın, ya da birilerinin hamam veya okey arkadaşı olacaksın. Bunlarda yetmez etliye sütlüye karışmayacaksın. Emektarların yüzüne bakılmıyor. Suçlu muamelesei yapılıyor. Partinin kuruluşndan beri emeği olanlar olarak evimiz gördüğümüz partiye gidiyoruz ama dış kapının dış mandalı muamelesi görüyoruz. Emek hiç bu kadar ayak altı edilmemişti. AK Partimizin İl Yönetimi hiç bu kadar toplumdan kopuk olmamıştı. İl Yönetiminden toolumda karşılığı olan 3 kişi bulamazsınız. Bu toplantıların amacı da vefa felan değil. Yeni kurulan partiler. Merak etmeyin size rağmen biz AK Partiliyiz. Size rağmen biz nefsi davranmıyoruz. Bi yere felan gideceğimiz yok. Sizinle gelmedikki sizinle gidelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkan, "Bizi bir sofra etrafında buluşturan AK Parti İl Teşkilatımıza ve yönetim kuruluna ve Başkanımıza teşekkür ediyorum" demiş... Siz zaten bir sofra etrafında ve sofradakiler için toplanabilirsiniz... Yiyin efendiler yiyin..
    0
    0
    Yanıtla