SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'li Meclis Üyesi Öldürüldü

0
Güncellendi - 2019-06-19 02:54:06
AKP'li Meclis Üyesi Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

ZAVİYE MAHALLESİ'NDE DE 1 KİŞİ TABANCAYLA VURULDU.. Malatya'da AKP'li ilçe belediye meclis üyesi gece uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bu arada, Zaviye Mahallesi'nde de bir kişi silahlı saldırıya uğradı ve yaralandı.

EVİNİN BALKONUNDA OTURURKEN..

Olay, saat 23.30 sıralarında Kale ilçesi Erdemli Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre evinin balkonunda arkadaşları birlikte sohbet eden Abdulvahap Akdeniz'e kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tüfekle ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda 63 yaşındaki Akdeniz ile birlikte arkadaşı 49 yaşındaki Sait Yıldırım yaralandı.İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralılardan Kale'nin AKP'li Meclis Üyesi Abdulvahap Akdeniz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Yaralıların getirildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, yaşamını yitiren Akdeniz'in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna götürüldü.

ZAVİYE MAHALLESİ'NDEKİ OLAY..

Bu arada, Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi'nde saat 24.00 sıralarında meydana gelen silahlı kavgada Ayhan K. (36)  tabancayla açılan ateş sonucunda yaralandı. Yaralı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olayla ilgili olarak Abdurrahman D. adlı şahsı aramaya başladı.

Öte yandan, 03.00 sıralarında İnönü Kapalı Çarşısı önünde bir grubun kavga ettiği ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, kavgacılardan birini silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı, kaçan diğer şahısların arandığı öğrenildi.

Olaylarla ilgili olarak araştırma ve inceleme sürüyor.

iha- malatyahaber.com- AA- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Kale'de silahlı saldırıya uğrayan AKP'li meclis üyesi ve arkadaşı TÖTM'ye kaldırıldı, ancak meclis üyesi kurtarılamadı. Polis, TÖTM önünde güvenlik önlemi alırken, saldırıya uğrayanların yakınları merkeze akın etti.

FOTO: Zaviye Mahallesi'ndeki olaydan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • VADANDAŞ (4 yıl önce)
    malatya huzur kenti öylemi hergün kavga silahla yaralama adam öldürme daha neler neler ama emniyetten ses yok.yazık kardeşim bu haber sitelerine demeç vermeyle olmaz.malatyada başı bozukluk had safhada önüne gelen de silah bıçak .lütfen artık emniyet gereken önemi göstersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihad (4 yıl önce)
    Şehir şehir değil sanki Teksas...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Kernel meydanı basharik ve vilayet e kadar olan çevre torbacı yatağı gençlerde uyuşturucu kullanımı felaket derece de arttı nerdeyse varoş mahallelerin tamamı torbacı cenneti olmuş emniyet ne yapıyor lise talebelerinin bile cebinde çakı tabanca var alınan bekçiler ne işe yarıyor gençliğimiz geleceğimiz büyük tehlike altında çukur ve benzeri diziler gençlerimizi kötü yola sevk ediyor kaldırılmalılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (4 yıl önce)
    BU NASIL BİR MEMLEKET
    0
    0
    Yanıtla