SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'nin İl Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti, Bakanlık Müşaviri Oldu!

AKP'nin İl Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti, Bakanlık Müşaviri Oldu!
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya İl Kadın Kolları Başkanı ve Battalgazi Belediye Meclisi Üyesi Özlem Pelitoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na müşavir olarak atandığı için partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Özlem Pelitoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadar büyük onur ve şerefle yürüttüğüm AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevim son bulmuş olup; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın âli tensipleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri olarak atanmış bulunmaktayım. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bu makamı bizlere tevdi eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kaydetti.

12 Ağustos 2020'de AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenen ve aynı zamanda AKP'nin Battalgazi Belediye Meclis Üyesi olan ve Nisan 2023'te meclis üyeliğinden istifa eden Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi mezunu Pelitoğlu'nun özgeçmişi, Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesinde şu bilgilerle yer alıyor:

"02.10.1977 Malatya-Battalgazi doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Eski Malatya’da (Battalgazi) tamamladıktan sonra 1995 yılında Malatya Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra sırasıyla 1999 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ev İdaresi (ÖnLisans) programını ve ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme (Lisans) programını tamamlayarak mezun olmuştur.

İş hayatına 2004 yılında Ankara’da, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak, Akyurt ilçesindeki değişik okullarda Ev Ekonomisi ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmenliği yaparak başladı. 2009 yılında yine Ankara Akyurt’ta Özel Ezgi Anaokulunu devralarak 2012 yılına kadar işletmeciliğini yaptı. 2012 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına geçerek Halkla İlişkiler biriminde görev aldı. 2016-2018 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Projeler ve Dönüşüm Daire Başkanlığı’nda Yönetici Asistanlığı yaptı.

Siyasete 2009 yılında Ak Parti Ankara-Akyurt İlçe Kadın Kolları’nda Tanıtım ve Medya Birim Başkanı olarak başlamış ve 2011 yılında Ak Parti Akyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilmiştir. 2016-2018 yılları arasında Ak Parti Ankara İl Kadın Kolları yönetiminde yer aldıktan sonra 2018 yılında Malatya’ya gelmiştir.

Evli ve biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuk annesidir."

malatyahaber.com

Özlem Pelitoğlu ile ilgili olarak kayisihaber.com'dan Mahir Temur'un Mart 2022'de yazdığı yazıyı okumak için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://www.kayisihaber.com/yazi/mahir-temur/ozlem-pelitoglu/811/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

78 yorum yapılmış

  • selahattin (6 ay önce)
    Haram yemek bunlara yakışıyor. Bunların helal kazançla işleri yok.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • alper (6 ay önce)
    açık öğretim ev ekonomisi okuyun müşavir olun, biraz daha gayret gösterip açık öğretim kanatlı hayvan yetiştiriciliği okursanız tarım bakanı bile olabilirsin, gayret edin, haset etmeyin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)alper isimli kullanıcı yorumuna
    Zoruna neden gitti ki? Anlamış değilim. Kıskanma nolursun çalış sen de müşavir olursun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ümmü GÜLSÜM (7 ay önce)
    Insanlarin önünde eğilmiyorsun diyerek beni eleştiren şahıs Bakanlik müşaviri olmuş. Eşini müdür yapamayınca kendini müşavir yapmış. Hey gidi yalan dünya. Hep mi birilerinin çıkarına hizmet edersin DÜNYA
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ismail (7 ay önce)
    hiç ağlamayın malatyalılar sandıkta yüzde yetmiş oy vermeye devam edin.reis ne yapıyorsa doğrudur.sorgulamak malatyalının haddine düşmez.Allahına kurban malatya.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • malatyalı candan dost (7 ay önce)
    tokları doyuramadık ki aça kuru ekmek verelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Torpil (7 ay önce)
    En azından Türkçe biliyor yeterli
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bilirkişi (7 ay önce)
    Allah aşkına bu kadının eğitimi ne bilgisi ne becerisi ne kime neye ne faydası katkısı olmuş...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Crmc (7 ay önce)
    Güzel iş
    %40
    %60
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Burada ağlamayın sandığa gidince aynısını yapacaksınız müstahak oturup gülüyorum Viyanadan
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Haydar (7 ay önce)
    Buradan ağlayıp sızlıyorsunuz amma iş seçimde oy vermeye gelince koşa koşa gidip bunlara oy veriyorsunuz memlekete her şey müstehaktır
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Anhmet (7 ay önce)
    2 lisan bitirenler boşta torpillile riste Cihana sığmayan koca iskender de bir mezara sığdı
    %79
    %21
    Yanıtla
  • ercan bey (7 ay önce)
    malatya'nın yeni ablası hayırlı olsun
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Cemal (7 ay önce)
    Spor Yöneticiliği bölümü mezunu olan, aynı alanda yüksek lisans ve doktora yapan biri olarak müşavir olarak girmem bile zorken sporla ilgili hiç bir eğitimi olmayan birinin müşavir olması zoruma gidiyor ve hakkım helal değil.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Müdür (7 ay önce)
    Sırada kimin hanımı var.Merak ediyorum.Ama olacaksa Müslüman OLSUN......
    %84
    %16
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (7 ay önce)
    şu yapılan yorumların çokta umurlarında olduğunu mu sanıyorsunuz? şimdi çiçek ve tebrikleri kabul ediyorlar çikolota yiyerek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Besyo (7 ay önce)
    Neden bu olaya bu kadar şaşırdınız ki buna sıra gelene kadar önce Malatya'nın gençlik Spor ilce müdürlerine bakın bir ilçenin müdürü zabitaliktan gelme bir başka ilçemizin müdürü imamliktan gelme dahaaa il müdürünü de söylemiyorum siz düşünün.Koca memlekette panayıra döndü.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Ehliyet ve liyakata göre değil sadakata göre iş yapıldı gibime geldi.Herhangi bir yere kuruma alınacak personelin bu kapsamda iyi değerlendirilmesi lazım her partiden devletin bölünmez bütünlüğüne kasteden partileri bunun dışında bırakıyorum.Mezuniyeti açıköğretim olabilir ama bence akademik kariyeri çokta dolu bir kişi değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ece (7 ay önce)
    O kadar kızgınım ki en çokta oy verip bunları normalleştirenlere… Lisans mezunları kara kara ne yapacaklarını düşünürken aile evinde kendilerini yük hissederken siz bi doymadınız. İslamı kullanarak hiç utanmadan milyonların hakkına giriyorsunuz ama lafa gelince bütün farzları yaparsınız. Kpssye emek veren biri olarak benim hakkım hem torpil yapanlara hemde oy verenlere helal değil
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Öyle deme bacım,hersey nasip,nasibinde varmış demek ki
    %14
    %86
    Yanıtla
  • nasip tabi yaa nasip kısmet. Hayırlısı neyse o olsun :))))))
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Çınar (7 ay önce)
    KPSS puanı iyimiş o zaman hayırlı olsun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Sahi Mehmet Çınar eşini KPSS'siz usulsüz, torpille istisnai memurluğa atandı da ne oldu. Malatya basınında, kamuoyunda ve siyasiler nezdinde yeterli tepki olmadı. Herhalde artık bu tür adaletsizlikleri ve usulsüzlükleri kanıksadık. Toplum olarak gerekli tepkiyi ortaya koymazsak bunlar normalleşir. Nitekim öyle oldu. Biz buna müstehakız.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Barut (7 ay önce)
    Çok çok ço yazık biraz daha aciktan okusaydi reisin danışmanı olurdu kesin.bir doyuramadik şu Malatya akp yönetimini.en iyisi reis merkez bankasının direk anahtarını versin kime ne kadar lazımsa gidip alsin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • kagan (7 ay önce)
    yazik, koca ülke bikac kisinin oyuncagi olmus..
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Sporcu (7 ay önce)
    Avrupa kadin kolları şampiyonlugu balkan kadin kolari şampiyonu akdeniz oyunları kadin kolları şampiyonluğu ve olimpiyat kadin kolları şampiyonluğunu alan ablamız hakkettiği müşavirliği almıştır elhamdülillah hiç tanımam ama böyledir heralde özlemiş gençlik spora atandığına göre elhamdulillah
    %92
    %8
    Yanıtla
  • torpil (7 ay önce)
    kocası milli eğitim il müdür yardımcısı helal olsun kadın il başkanı meclis üyesi danışman bilimum herşey oldu ama ne hikmetse parti hayatndan önce kimse bu bayanı tanımıyodu ak parti ile ünlendi. reis ne zaman görmeye başlayacan milletin sabrı kalmadı artık.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)torpil isimli kullanıcı yorumuna
    Ne güzel değilmi yetenekli ve liyakat sahibi insanlar hep aynı ailelerden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kazım (7 ay önce)
    Ülkemizde siyasetin işleyişi hep böyleydi maalesef hep böyle devam ediyor.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ama bu kadar hiç olmadı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • İbrahim sarı (7 ay önce)
    bizler lisans hatta tezli yüksek lisans doktora mezunları işsiz gezerken helal olsun!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Metin (7 ay önce)
    Spor ile ilgili nasıl bir eğitim almış acaba. CV' de yok.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    birkaç eleştiri cümlesi kurdum.baktım uzadıkca uzayacak ,sildim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kemal (7 ay önce)
    Zenginler daha zengin olmak zorunda bu sistemde malesef. Çünkü yetmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alarga (7 ay önce)
    Hayırlı uğurlu olsun da, acaba adı geçen hangi spor dalında bir isim sahibi de o mevkiye müşavir olarak atanmış?
    %90
    %10
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Bu özgeçmişle İşkura temizlik elemanı bile almıyorlar . Lanet olsun dostum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Gerçekçi (7 ay önce)
    Ben 2 yıl önce Kırıkkale'de Ak Partili bir belediyeye 657 sayılı DMK'na göre kadrolu memur atamasına başvurdum, Amerika'da yüksek lisans yapmış olmama, ingilizcemin çok iyi olmasına rağmen, bütün şartlarım tutmasına rağmen bu mülakat listesine alınmadım ve yerime babası aynı ilde Ak Parti il encümen üyesi, abisi merkez ilçe yönetim kurulu üyesi olan birini benden puanı düşük olmasına ve cv'si benden kat be kat düşük olmasına rağmen aldılar. Bende işin peşini bırakmayarak konuyu mahkemeye taşıyıp belediyeyi mahkemeye verdim. Avukat bile tutmadan duruşmalarda kendi kendimi savundum ve 2,5 yıl sonrasına davayı dosya Ankara Bölge İdare Mahkemesinde'yken kazandım. Geçen hafta belediyeye gidip ne olacağını sorduğumda yazı işleri müdürü olan şahıs bana ''Ülkemizde memur atamalarının nasıl yapıldığını biliyorsunuz neden süreci bu kadar uzatıyorsunuz'' demesi ülkemizdeki liyakat sistemini, kayırmacılığın ne seviyeye geldiğini apaçık göstermiştir. Ben mücadelemi bedeli ne olursa olsun hukuk önünde sonuna kadar sürdüreceğim, ama buna rağmen böylesi haberleri görünce gerçekten zoruma gidiyor...Ne diyeyim ölüm var ahiret var..Mahşer var, hesap var...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Helal olsun işin peşini bırakmamışsın, toplum olarak hakkımızı savunmamız bunlara ses çıkarmamız lazım, sizi tebrik ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Açık öğretim mezunu müşavir. Böyle saça böyle tarak olmuş. Liyakat dendi mi mangalda pabuç bırakmayanlar kendileri söz konusu oldu mu ne liyakat, ne hak, ne de hukuk tanıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Netice Battalgazi 79,26 biz ne dersek diyelim ilgililer neticeye bakıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sezgin (7 ay önce)
    akpye oy veren sözde müslüman arkadaşlar sizin vicdanınız rahat mı acaba, ortada bir torpil bir kul hakkı var, ehil insan değil açıköğretim mezunu makamlara getiriliyor farkındamısınız? Oysaki kuranda ilimle ahlakla ilgili bir sürü ayet var, neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsunuz. Hala nasıl oy verip savunabiliyorsunuz. Azap sizi de bulacak merak etmeyin, kendinizi müslüman sanın siz, irade beyin sorgulama yok hani nerde müslümanlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eski Akpartili (7 ay önce)
    AÖF mezunu diyecek birşey yok
    %94
    %6
    Yanıtla
  • vatandaş (7 ay önce)
    Ey Allahım Boynuzsuzkeçinin boynuzlu keçiden hesap sotacağı günleri yakın et.Biz tez elden Ahirete ulaştırki bu kokuşmuşluğun hesabı görülsün.ALLAH HER ŞEYE KADİRDİR.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemal (7 ay önce)
    Hiçbir vizyonu eğitimi olmayan şu şahsı partideki görevinden sonra al sen bakanlığa müşavir yap. Hiç mi bir avukat yok, işin ehli yok, bu kadın ne anlar müşavirlikten. Genç spora yatkın eğitimi olan biri de olabilirdi. Bu akpnin yersiz torpilleri artık ah dedirtiyor. Bu işin obür tarafında yanarsınız işallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • lider (7 ay önce)
    Battalgazi her şeyi yaparız diye yazılmış .Battalgazi belediyesi yaşlılara evde destek programını tekrar başlatmasını istiyoruz.FAYDALI BİR İŞ VARDI ONUDA BIRAKTILAR.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • hasan bey (7 ay önce)
    istenirse başarılabiliyor-muş!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • muhammed (7 ay önce)
    Ben bu Hekimhan ve Mahallelerini Malatya, Maraş, Konya seçmeninden farklı görmüyorum. Körü körüne siyaset yapan her il ilçe belde ya siyaseti bilmiyor ya köylü kurnazlığı yapıyor ya da çıkarı var. Hiçbir şeye hiçbir zaman körü körüne bağlanmayacaksın. Hele bu kişiler siyasetçiler ise, şimdi soruyorum Hekimhan belediyesi şimdiye kadar ne yaptı, yine soruyorum Malatya Büyükşehir kaç zamandır neredeydi de seçime aylar kala Hekimhan'a yatırım yapar oldu. Bir sorun varsa zamanında çözün zamanı gelince değil. !!!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kayısı adam (7 ay önce)
    Akrabalarını araştırın nerelerde çalışıyor !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyali (7 ay önce)
    ev idaresi diye bölüm mü varmış, ev ekonomisi falan eee iyi güzel şimdi de ev sporları diye birşey mi oluşturulacak? ya da gençlerin ev içi yaşamlarına yönelik birşeyler mi yapılacak? sanki aile ve sosyal politikalar bakanlığı daha uygun olurdu bu bölümlere de neyse vardır bir bildikleri biz marabalar ne anlarız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Geçkil (7 ay önce)
    Açıköğretimden Spor Bakanlığı Müşavirliği.Tebrik ederiz Spor Bakanlığını da kendi mazisi gibi şaha kaldırırsa dünyada kimse bizi tutamaz spor alanında. Gelsin başarılar..Malatya değerli bir şahsiyeti kaybetti ama Türkiye kazandı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (7 ay önce)
    Tebrik etmek lazım, maşallah sınavları başarıyla tamamlayarak hak ettiği yere gelmiş, işte güzel ülkemin geldiği yer, sen sınavlarda istediğiniz kadar başarılı ol nafile, şimdi bir de kul hakkı,yetim hakkı,din, Allah derler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    CV sine bakınca baya spor geçmişi varmış. mülakatta yapılmıştır şimdi en torpilsizinden. bu mülakat meselesinide unutmayacağız. muhtemelen bir dahaki seçimlerden 2-3 ay önce kaldıracaklar ve diyecekler bakın kaldırdık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ümit (7 ay önce)
    Ülkede okumuş bilim insanına gerek yok 2 üniversite 3 üniversite okumaya gerek yok ya AKP li olacaksın okul okumaya gerek yok lanet şehir malatya çakalların torpilin en çok olduğu şehirdir bunca koyun olunca normal bu ülkdede ya AKP li olacaksın Yada İş kur Müdürüne enişte olacaksın bu ülke böyle gelmiş böyle gidecek ...fettullah artığı gibi yıllarca kripto gibi devlet kurumunda asalak gibi yaşayacaklar..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kutalmı (7 ay önce)
    İşte yeni Türkiye'nin özeti.Dolu dolu bir cv.Önce açıköğretimden bir 2 yıllık bölüm, ardından yine açıköğretimden onu dört yıllık işletmeye tamamla diploma tamam.Sonra iktidar partisinde bir görev al ne iş yaptığının veya topluma ne fayda ürettiğiniz hiçbir önemi yok, yeter ki partide bir etiketin olsun hooop üç yıl bilemedin beşyıl sonra istediğin kuruma atan.Öyle sınav ķpss'de yok .İşte buradaki gibi yok müşavir yok danışman kadroları oluşturulur bi şekilde işe yerleştirilirler.Ya ne Allah korkusu var bunlarda ne Kuldan utanmaları. Yazık yıllarca destek verdik bu ittifaklara ama artık nefret ediyorum bu olanları gördükçe.Çok merak ediyorum bu arkadaş kpss'ye girse acaba elli alabilirmi.Ben de Cumhur ittifakına oy vererek bu günaha,bu haksızlıklara destek olduğum için çok pişmanım. Allah bizleri affetsin inşallah, görememişiz...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • muhammed (7 ay önce)
    Liyakat olmadığı sürece bizim ülkemiz de memleketimiz de hem gelişim olarak geride kalacak hem kafa olarak geride kalacak. Bu geçmişten gelen bir sirkülasyon ve böyle de devam edecek. Siyaseten bir yerlere gelen makam mevki sahibi olan ve bunu yaparken o makamı görevi sahiden hak edip onları dışarıda bırakan kim varsa hepsinin haklarını veballeri boyunlarında olacak. Adaletin sağı solu partisi olmaz, Liyakatin alevisi sünnisi olmaz. Hak edene hakkını vereceksin. Siyasi il başkanlıklarında olan herkesi bir yerlere yerleştirelim o zaman !!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (7 ay önce)
    Bir siyasi serüven daha emellerine ulaşarak bitmiş demekki?Memleketin kıymetli insanları siyaseten referans eksikliğinden şeflikten ileriye gidemezler. Kamuda tüm devletçi ve ahlaki sınırlarından dolayı millet adına çalışıp sahiplik yapan onbinlerce Anadolu evladı beklerken Parti'nin ileri gelenlerine yakın durup,bir iki etkinlik ve ev ziyaretleri ile vaktinin bir kısmını bu işlere ayırırsın sonra da aslında kızak ve mesguliyeti olmayan bir unvanın maaşıyla taltif edilirsiniz. Şehre gram faydanız olmayabilir,şehrin yüzde 99'u sizi tanımaz bile. Ama ehliyet ve liyakati unutmuş bu partinin mensuplarına yakın olmak referans olarak yetiyor. Utanın, hicap duyun,bunu bağıra bağıra yıkılmış,şaşkın ve üzgün bir şehre böyle ilan etmeyin bari!! Bu kadının X'deki mesajının altındaki yorumları okuyun bir kez daha şaşıp kalırsınız ? Bütün teşkilat,ipi göğüsleyip istediğini alıp hızla bu şehirden tekrar geldiği yere giden bu bayana bir tebrik,bir rica,bir methiyeler!!! Belliki iç geçirip sıra bizde diyorlardir!! Kimler tebrik etmemiş ki?Üstün hizmet madalyası almış, Malatya'yı ihya etmiş birine söyler gibi söylemişler! Bu devran koktu artık! Güzel insanları her yerden fitne fesat ve karalamalarla uzaklaştırdınız.Teskilatları inşaatçılarla,menfaatcilerle doldurdunuz. Saygın isimler çoktan bırakıp gitti. Geride kalanlarda malum şahsi isleriyle meşgul! Malatya... Uyan ve ayağa kalk! Hani sendikalar? Hani sivil toplum ? Hani bu şehrin siyasileri? Hani muhafazakar dernekler?Şehrin insanları işsizlikten kıvranırken bu iltimas için,adalet için bari siz konuşsanız? Ama siz de zaten yukarıya bağlısınız? Teşekkürler Malatya Haber. Siz de olmasanız Malatyalı bir çok ahbap çavuş ilişkilerinden haberdar olmayacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • OKTAY (7 ay önce)
    ne yani benimi yapacaklardı kadın koskoca kadın kolları başkanı harward mezunu elbettte bu görevi başarı ile yerine getirecektir vah ülkem vah
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Konustursan zamanında bedel ödedik derler. Asıl bedel ödeyenler altta kaldı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Adalet (7 ay önce)
    Ah ulkem, vah ulkem. Bir de diyorlar ki gencler umitsiz olmasin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tarık (7 ay önce)
    Abla çok değerli biridir. Hayırlı olsun
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Şaşırtmadılar.Böylesi işleri çok iyi becerirler....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ATİLLA (7 ay önce)
    yerinde bir karar. devlet memuru olsa ayıp olurdu. kadının resmine bakın zeka fışkırıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    CV de durumun özeti açıkça yazıyor. Liyakat olmadan verilen görevler tek tek sıralanmış. Açık öğretim işletme mezuniyeti ile ne görevler yapmış maşallah. Ancak üniversitelerden derece ile mezun olan binlerce genç, Ankarada dayısı olmadığı için boşta geziyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt (7 ay önce)
    Hayırlı Olsun. Niye ben olmadım diyerek ağlamaya sızlanmaya gerek yok. Kadın başarılı. Bir daha ki seçimde belediye başkanı veya milletvekili olur, insanlar da tıpış tıpış oyunu verir. Ahmet Çakır’a, Hacı Uğur’a, Osman Güder’e , Gürkan’a oy veren bir millet olduktan sonra bunları çok görmemek gerek. Malatya dürüst insanların Şehri değil. Daha nettiniz O bacım dediğimiz ÖZNUR Çalık Hanfendiyi de belediye başkanı yapacağız.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Battalgazili (7 ay önce)
    Kazanılmış bazı haklar yasal olabilir ama helal değildir. Bunlar dini kendilerine uydurmuşlar, helali, haramı gözetmeden işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar. Allah’ı kandıramazsınız!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Oynayıverin gari (7 ay önce)
    Afarin sana
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mis mis (7 ay önce)
    Bankamatik memuru hayırlı olsun akp ye akp partililerine ,maaşta dolgunmuş 25 bin tl ile 50 bin tl arası bereket versin niye şikayet edesin mis mis.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Yıllarını vererek birden fazla üniversite bitirerek dışarıda gezen atanamayan ve işsiz kaldığı için intihar eden yüksek tahsilli insanlar sizlerden hakkını mahşer günü alacağını bilmeniz ancak bilmemezlikten gelmeniz sadece bu dünya için olan gayretinize hayran kaldim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zeki (7 ay önce)
    Selahattin Gürkan ve Bülent tufenkçinin oyunları, bi dönem Büyükşehir danışmanlığı şimdi müşavirlik helal olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (7 ay önce)
    Akp diyince akla yağ ve patates kuyrukları; ayrıca torpil gelir. Ülkeyi krize sokmuş bir hükümetten başka akıllara artık birşey gelmiyor. Chpye çamur çöp diyen ünlü ekonomist Erdoğanın geriye bize mirası bu. Y
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Maşallah (7 ay önce)
    Diyecek bişey yok
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Faruk (7 ay önce)
    özgeçmişine bakınca ne kadar yerinde bir karar olduğunu görebiliyoruz Türkiye’de sayılı kişilerdeki başarı var maşallah
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ali akgün (7 ay önce)Faruk isimli kullanıcı yorumuna
    ironi bu galiba. özgeçmişi torpille dolu ve torpille devam ediyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şaka mı, kadın açık öğretimi zor bitirmiş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tıksırıncaya Kadar (7 ay önce)
    Kifayetsiz ve liyakatsızların Her tarafa çöküldüğünü biliyoruz. Yetmiyor, akla hayale gelmeyen yeni sözde makamlar, birimler, danışmanlıklar, müşavirlikler olişturuluyor. Yetmiyor, yeni kurumlar, onların altında başka kurumlar, yetmedi, yurt dışında kaymak sözde pozisyonlar icat ediliyor. 1. ve 2. Nesil tamam, şimdi sıra 3. Nesil yani torunlarda. Onlar da yerleştirildi mi devlete cemaatlerin de kontenjanları ile iş tamam olacak. Nerede "İşi ehline teslim edin" sözü? AKPli olmayan 45 milyon insana yaşama hakkı verilmeyecek mi? Ya da bir kısmı köle gibi zorunluluktan mı işe alınacak? Bu yaptıklarınızı hangi yüzle bir de sosyal medyada paylaşabiliyorsunuz? Pes Vallahi? Sizler adına ben utanıyorum bir vatandaş olarak.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Demesem olmaz (7 ay önce)
    Bu kadar dolu dolu bir CV (özgeçmiş) ile (açık öğretim iki yıl Üstüne bir iki yıl daha) NASA'ya astronot olmalıydı ülkemiz kaynakları böyle basit görevlerde heba oluyor....
    %94
    %6
    Yanıtla
  • kendileriyle barışık ve özgüvenleri hat safhada senin yazdıklarını gerçek sana bilirler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakim (7 ay önce)
    Diyecek bir şey yok.biz de en kalbi şükranlarımızı sunmak isterdik ama ülke ekonomisinin canına okuyanlara nasıl senin gibi şükranlarımızı sunalım.kanaatini önde tutup bilimi öteleyerek bütün ülkenin canına okuyanlara bizlerin de şükranlarımızı sunmamızı ister misin sayın müşavir.madem özel sektörde başarıdan başarıya koştuğu izah edilen biri için devletin müşavirliğine muhtaç olduğunu bu kadar şükran sunarak belli etmeseydiniz.belki liyakat sahibisiniz veya değilsiniz biz bilemeyiz.İnşallah liyakat sahibi olarak atanan birisinizdir.yoksa hesap günü vay halinize
    %96
    %4
    Yanıtla