SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Allah'a Hamd Olsun Kayısımız Hak Ettiği Değere Kavuştu"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır,  AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve partilerle birlikte Şire Pazarı esnafını ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Çakır, AKP kadroları olarak, ilk günden beri her zaman milletle iç içe olduklarını belirterek, "Biz milletin partisiyiz. Milletimizle beraber yol yürüyoruz. İlk günkü aşkla milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Meclisin tatil olmasıyla da yine arkadaşlarımızla beraber sahaya indik. Gerek ilçe ziyratleri gerek mahalle ziyaretleri gerekse de esnaf ziyratleri ile toplumumuzun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyoruz. Talepleri yerinde dinliyor ve elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Bugün de Malatya'mızın ürünlerini dünya pazarına sunan Şire Pazarı esnaflarımız ile bir araya gelip istişarelerde bulunduk.  Şire Pazarı adeta Malatya'nın kalbi konumunda.  Bu dönemlerde büyük bir hareketlilik var. Kayısı Malatya ekonomisi için çok önemli. Binlerce insan kayısı sayesinde gelir sağlıyor. Ben üreticilerimiz, esnaflarımız ve ihracatçılarımız için bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.

AKP olarak bugüne kadar her zaman üreticilerin  ve esnafların yanında olduklarını söyleyen Çakır, "Lisanslı soğuk hava depolarının yapılması, Toprak Mahsulleri Ofisinin kayısı alımı gibi attığımız önemli  adımlarla Allah'a hamd olsun kayısımız hak ettiği değere kavuştu. Üreticilerimizin ve esnaflarımızın yüzü gülerse herkesin yüzü güler. Biz sahada sürekli istişare halindeyiz. Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik bundan sonra da göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

AKP İl Başkanı İhsan Koca ise "Çok şükür piyasa hareketli,  esnafımızın ve üreticimizin yüzü gülüyor. Ben herkese bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, "Malatya'nın bayramı yaz dönemi. Özellikle kayısının iyi bir fiyatta olması üreticimizin ve çiftçimizin yüzünü güldürüyor" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Panoramia (1 yıl önce)
    Sayın il başkanı, Sayın Milletvekili Çakır, Sayın B. Başkanı Güder birde gelin Çamurlu mah. Nursi sokak (Seyrantepe) (Battalgazi yaşam merkezi civarı) daki eserlerinizi, imar uygulamanızı, yaptığınız hizmetleri ve sorumsuzluğu hep birlikte seyredip birlikte gurur duyalım. Allah a birlikte şikayet edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (1 yıl önce)
    Birde hak ettiğimiz milletvekili ve idarecilere kavuşabilseydik iyiydi de . Buna da şükür..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Çoķ sagolun yaa.iyi ki varsınız da her şey maşallah yolunda
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kara (1 yıl önce)
    Şimdi derler onuda biz yaptık bizim safinazlarda halay çeker
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Allah ıslah etsin. Döviz fırlayınca değer kazandığını sanıyorlar. Allah bilir ya kayısıcılar her yıl dövizin 2-3 kat armasını umuyor. Vekiller de keyften dört köşe. Kimse sormuyor, Türk vatandaşı 100 liraya kayısı nasıl yiyecek diye. Kayısı bitti taze kayısı tatmadık. Limon da ihraç, pazarda çürük çarık limonun kilosu 25-30 lira. Bü ülkenin ürünlerinin iyisini yemek haram oldu. Tabii tuzu kuruların böyle bir problemi yok. Milleti koyun yerine koyuyorlar. Ya da köle.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Hiç birşey yokmuş gibi sırıtıyorlar ekonomi bitmiş insanlar ekmek bulamıyor bunlar daha nasıl fazla saltanat sürme peşindeler yoksa bunlar vatandaşı düşündüklerini değil
    %23
    %77
    Yanıtla
  • DEMOKRAT (1 yıl önce)
    Toplamda 21 kişi var 12 si il meclisinden veya yetkili
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Biran önce tedavi olmanı öneririm vekil Başkan dahil 4 partili var gerisi vatandaş
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Haberi okumuş olsan zaten bir çoğunun ismi yazıyor eğitim şart ama yalakalara fayda etmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saka gibi (1 yıl önce)
    Boyle birsey olamaz yapmayin ya Hakettigi degere kavustu mu Yurt ici ayri Yurt disi ayri satis fiyati mi sunuyoruz Elin henry si benim kayisimi 1 dolardan az fiyata tuketirken benim insanim 30 40 tl ye aliyor minumum. Ve buradan uretici kazanmiyor. Su sehir bir devlet olsaydi dunyanin en zengin refah bolgelerinden olurdu bu sehir saka gibi ya
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Kayısı fiyatlarını bile bilmeden salla bakalım. İşin iş...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bu pahalılık nedir...bu ekonomi nedir....bu suriyeliler nedir...bunları soracak bi babayiğit kalmamış malatya da.herkes el pençe divan...devam malatyam devam....ondan sonra megsaş ekmek büfesi önünde kuyruk beklemeye devam.....
    %34
    %66
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Bu pahalılık nedir...bu suriyeliler nedir....bu ekonomi nedir....bunlarınsoracak
    %30
    %70
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    Kayısı=reçel demek , helva demek :)))))))) hay maşallah gülüşü helva dağıtıyor.:)))))))))))))))))))
    %26
    %74
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Geçen yıl kayısı sezonu sonunda köylüye işçi parası için devlet destek verilseydi, köylü malını 30- 40 tl. ye tüccara kaptırmazdı. Kayısı tüccarın eline geçince 80-120 tl arası satılmaya başladı. Kayısımız para ediyor diye kendilerine pay çıkartanlar geçen yıl neredeydiniz.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • esnaf (1 yıl önce)
    halay grubu toplanmiş yine.yağcılık devam. işallah bu seçimde hakettiğiniz oyu alıp gidersiniz....
    %56
    %44
    Yanıtla