SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Almanya'da Malatyaspor Gecesi..

A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Malatyasporlular Derneği’nin (AMD) düzenlediği gecede Malatyaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ağırlandı. Malatyaspor'un kamp yaptığı Heigenbrücken'e 50 kilometre mesafede bulunan bir lokantada düzenlenen gecede yapılan konuşmalarla birlik-beraberlik mesajları verildi. Bu arada, geceye katılan Köln Malatyalılar Derneği yönetimi de, başkan Hikmet Tanrıverdi'ye bir plaket verdi.

MALATYASPOR GECESİ..
Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Dış İlişkiler Sorumlusu Ergün Besli, Avrupa Sorumlusu Halil Üstündağ, Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Sportif Direktör Selami Özdemir, futbolculardan kaptan Mert Korkmaz, Bülent Akın ve Toth Balazs, Avrupa Malatyalılar Derneği yöneticileri ve Almanya’nın farklı kentlerinden gelen Malatyalılar Dernek başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Gecede bir konuşma yapan AMD Başkanı Ekrem Aybek, Malatyaspor’a yararlı olmak için bu derneği kurduklarını belirterek “Malatyaspor’a Avrupa’da maddi ve manevi destek yaratmak istiyoruz. Dernek olarak bir fidan diktik. Bu fidanın büyümesi, meyve vermesi lazım. Ancak bu şekilde Malatyaspor ve Avrupa’da yaşayan Malatyalılar bu fidanın meyvesini yiyebilir” şeklinde konuştu.

Malatyaspor Başkanı Tanrıverdi ise, Malatya hasretinin ne anlama geldiğini buralarda daha iyi anladıklarını belirterek “Her maça çıkarken sizlerin buralarda nasıl heyecan yaşadığının farkındayız. Malatyaspor’u kurumsallaştırmaya çalışıyoruz. İyi bir takım yaptık. İnşallah sizleri bu sene sokaklara dökecek bir takım oluşturacağız. 40. yıl şenliklerimiz için çalışmalar devam ediyor. Süper Lig’de büyük hedefler koyduk. Her zaman söylediğim gibi, Anadolu’dan bir şampiyon çıkacaksa bu da Malatyaspor olacaktır. 40. yılda UEFA Kupası’na katılmak istiyoruz. Feyyaz Hocamız burada. Ondan da söz alalım. İnşallah UEFA’ya kalırız, Almanya’da bir maçımız olur” diye konuştu.

Tanrıverdi, Malatyaspor’u yönetimin bir yerlere kadar götüreceğini, ama Malatyalıların desteği olmadan kalıcı olmayacağını sözlerine ekledi.

Gecede konuklar sanatçı Yasemin Altınok ve Seyit Ali İlhan’ın türküleriyle coştular, birlikte halay çekildi. Oldukça samimi bir havada gecen gece boyunca başkan Tanrıverdi masaları dolaşıp hemşerilerimizle tek tek ilgilendi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DERNEĞİN YÖNETİCİLERİ..
Avrupa Malatyasporlular Derneği yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Ekrem Aybek, Birinci Başkan Yardımcısı: Mehmet Salih Gökçe, İkinci Başkan Yardımcısı: Sami İlhan, Muhasip: İsmail Üzey, Yazıcı: Fatih Doğan, Üyeler: Ahmet Parmaksız, Mustafa Konakçı, Devrim Ölmez, Fahri Kınay, Yedek Üyeler: Metin Kangallı, Nadir Kurttaş, Vahap Üzey Denetleme Kurulu Üyeleri: Doğan Gülşen, Rahmi Kınay, Hasan Koryürek, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Ahmet Ay.

KÖLN DERNEĞİ'NİN PLAKETİ..
Bu arada, Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Hidayet Yiğit, Avrupa Malatyasporlular Derneği’nin düzenlediği gecede Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye bir plaket verdi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi de veren Yiğit, 12 Mart’ta düzenledikleri gecenin gelirini Türkiye’de bir okulun bakım-onarımı için bağışladıklarını söyledi.

Tanrıverdi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle daha önce dernek gecesine katılamadığını, ancak bundan sonraki davetlerine katılmak için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLAR: Üstteki fotoğraflar geceden çeşitli görüntüler, en alttaki fotoğraf Köln Malatyalılar Derneği Başkanı Yiğit, Tanrıverdi'ye plaket verirken görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız