SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Altınordu Tesisleri EYMS'ye Örnek

0
Güncellendi - 2017-11-12 03:46:45
Altınordu Tesisleri EYMS'ye Örnek
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mehmet Maden, “Doğu Anadolu’nun başkenti olan Malatya’ya, Altınordu takımı tesislerini örnek alarak yakışır bir altyapı tesisi kazandırmanın mücadelesini veriyoruz” dedi.

Süper Lig’de mücadele ederken, altyapıda da önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Maden, “Bilindiği üzere geçen yıl yapılan kongrede kulüp başkanımız iki yıl içerisinde şampiyon olarak Süper Lig’e çıkacağız diye bir söz vermişti. Allah bizlere ilk yılda şampiyon olmayı nasip etti. Ama maalesef altyapımız fiziki olarak hızlı şekilde yükseldiğimiz Süper Lig için yeterli seviyelerde değildi. Bu duruma hazırlıksız yakalandık. Bir yandan Haziran ayında başladığımız altyapıdaki değişim dönüşüm sürerken, bir yandan da tarihimizde ilk defa mücadele ettiğimiz ligde kalıcı olmak için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Maden, altyapıda Altınordu modelini örnek aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yeni kurulan U17-U19 ve U21 takımlarımızla elit liglerde Yeni Malatyaspor’u temsil etmenin gayretini gösteriyoruz. Doğu Anadolu’nun başkenti olan Malatya’ya, Altınordu takımı tesislerini örnek alarak yakışır bir altyapı tesisi kazandırmanın mücadelesini veriyoruz. Geçen yıl A takımın müsabakalarını oynadığı mevcut İnönü Stadı’nı altyapımıza kazandırdık. İşimiz kolay değil bunun farkındayız. Eksiklerimiz var. Eleştirileri görebiliyoruz, onlar olmazsa başarılı olmamız tabii mümkün değil. Her şeyin bir yolu yordamı var. Tesislerimizi gelip yerinde görenler değişim ve dönüşümün farkına varabiliyor. Hiç abartmadan söyleyebilirim ki; devam eden çalışmalardan dolayı 4-5 aydır eve dahi gidemiyoruz. Yönetimimizin yüzde 80’ni İstanbul’da olduğu için bizler yapılan her işin başında durmak zorundayız. Bu takım, bu kulüp hepimizin. Bu takım zarar görürse hepimiz zarar görür, başarılı olursa da hepimiz başarılı oluruz.”

Sezon başında altyapıya seçme yaptıklarını anımsatan Maden, “Sezon başında futbolcu seçmelerine onlarca ilden Malatya’ya denenmek üzere binin üzerinde oyuncu geldi. Bunlardan beğendiğimiz ve gelecek vaat eden 20 civarında oyuncuyu kulübümüze kazandırdık. Altyapı kategorilerinin tamamını yabancı oyuncularla Süper Lig’e uyacak şekilde güçlendirdik. Tesisle ilgili sorunlarımız vardı, o da artık tamamlanmak üzere. Hedefimiz sezon biter bitmez çalışmaları daha da genişletip Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ki genç oyuncuları buraya toplayıp daha da çok yetenekli oyuncuyu kulübümüze ve Türk sporuna kazandırmak. Birkaç yıl içerisinde kendisini kabullendirmiş güçlü bir Yeni Malatyaspor altyapısını bölgemiz adına oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    inönü stadı yıkılmasın alt yapı kullansın ilerki aşamada buray bütyük bir stad yakışır
    0
    0
    Yanıtla
  • SALİH (6 yıl önce)
    eğer doğunun parisi malatya sporda yöneticilik kasaba çiğköfteciye kaldıysa vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Doğu Anadolunun başkenti Malatya ?!!! Türkiye Cumhuriyetinin başkenti Ankara dır.Türkiye üniter bir devlettir.Federal bölgeler yoktur.Bu ifadeyi kullanmak şuursuzluktur.Sayın yönetici ağzından çıkanı kulağın duysun.Sen böyle dersen başkası da çıkar hayır şurasıdır der ve fitne doğar.Eskiden doğunun Paris'i Malatya ifadesi kullanılırdı.Bunu mu demek istedin acaba?
    0
    0
    Yanıtla