SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amaç Birlikte Çözüm'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, esnafların şehrin sorunlarına karşı daha duyarlı olduğunu belirterek, 2010 yılında kent merkezinin inşaat alanına döneceğini söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları ile birlikte Esnaf Sarayı'na giderek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, "Belediye başkanımıza camiamızı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızı yıllardır tanıyoruz, kendisi aynı zamanda bir esnaftır. Bizler esnaflar olarak şanslıyız, çünkü içimizden birisi şehr-i emin olmuştur. Belediye başkanımız ile her zaman görüşerek sorunlarımızı aktarabiliyoruz. Malatya'nın sorunları esnafın sorunudur, esnafın sorunları Malatya'nın sorunlarıdır. Bizler eksiklikleri gördüğümüz zaman bunları mutlaka gündeme getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde Malatya'mızı biraz daha ileriye götürmeliyiz. Artık Malatya'yı tek merkezli şehirden bir ve iki merkezli şehir haline getirmeliyiz. Bizler her zaman elimizden gelen çabayı gösterip, çalışmalara her zaman destek sağlayacağız" dedi.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise, Malatya'da hizmet etmek isteyen herkese destek vereceklerini belirterek, özelikle trafik konusundaki sıkıntıların çözümünü istedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, zaman zaman sorunlar nedeniyle oda başkanları ile bir araya gelip, konuştuklarını ifade ederek, "Esnaf Birliği başkanımız sadece esnafın sorunlarını dile getirmiyor, toplumun diğer sorunlarını da gündeme getirip, takip ediyor ve duyarlılık gösteriyor. Oda başkanlarımız ve Şevket Keskin, esnafın sorunları ile birlikte şehrimizin diğer sorunlarına da çözüm arayan bir gayret içerisinde. Amacımız birlikte sorunları konuşup, birlikte çözüm bulmaktır. Şehrin sorunlarına sahip çıkma konusunda esnaflarımız bizim için çok önemli. Şehrin bütün sorunlarına duyarlı olma yapısı ile esnaflarımız bize her zaman destek veriyor. Bu tür ziyaretleri sürekli olarak karşılıklı olarak yapacağız. 2010 yılında önemli projelere başlayacağız. Şehrin asfaltını söküp yerine yenisini yapacağız. 2010 yılında Malatya inşaat alanına dönüşecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız