SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amatörde Kuralar Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin play-off kuraları çekildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Salonu'nda, Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Hakem Kurulu Başkan vekili Ramazan Kabak, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno, Saha Komserleri adına Nurettin Doğan, kulüp yetkilileri, spor taban birliklerinin yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen kura sonunda play-off maçlarının 21 Şubat'ta başlamasına karar verildi.
1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler belli oldu. A grubunda Malatyagücü ve Hekimhan Belediyespor, B grubunda Demirsopor ve İl Özel İdarespor başarılı oldu.

Liglerin bitimiyle play offa kalan ekipler olurken, klasman grubuna kalan ekipler de belirlendi. Buna göre gruplarında son iki sırayı alan A grubunda Çatyolspor ve Doğanşehir Belediyespor, B grubunda Adafıspor klasman grubuna kalırken bu grupta Akcadağspor ligden çekildiğinden dolayı 2. Amatör Küme Futbol Ligi'ne düştü.
Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ikinci takım da belli olacak.

Bu arada, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler de tek devreli ligde mücadele ederek ilk iki sıraya kalan takımlar, Malatya'yı 3.Lig'e terfi liginde temsil etme hakkı kazanacak. 3.Lige terfi maçlarında eğer takımlar gruplarda başarı elde edemese bu takımlar. 2010-2011 spor sezonunda Malatya'yı Deplasmanlı Futbol Ligi'nde temsil edecek.
Bu arada, 2 Amatör Küme Futbol Ligi'nde ise 2010-2011 sezonunda 3 takım 1. Amatör Küme Futbol Ligi'ne çıkarılacak. Bu sezon 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde de play-off oynanacak ve gruplarında ilk sırayı alan ekipler direk 1.Amatör Küme Futbol Ligi'ne çıkarken, guruplarında 2. ve 3. sırayı alan ekipler de kendi aralarında maçlar yaparak ilk sırayı alıp 1. Amatör Küme'ye çıkmak için mücadele edecekler.

Yapılan kura çekimi sonrası maçların programı ise şöyle oluştu:
21.02.2010 Pazar Y.tepe stadı: Saat 14.00 1932 Malatayagücü - Demirspor
" " Orduzu stadı: " Hekimhan Belediyespor - İl Özel İdarespor
Klasman Grubu:
21.02.2010 Pazar Orduzu stadı: Saat 12.00 Adafıspor - Çatyolspor
Doğanşehir Belediyespor (bay)
24.02.2010 Çarşamba Orduzu stadı: Saat 12.00 Hekimhan Belediyespor - 1932 Malatyagücü
" " Yeşiltepe stadı: Saat 12.00 Demirspor - İl Özel İdarespor

Klasman Grubu
24.02.2010 Çarşamba Yeşiltepe stadı: Saat 1400 Doğanşehirspor Belediyespor - Adafıspor
Çatyolspor(bay)
27.02.2010 Cumartesi Yeşiltepe stadı: Saat 14.00 1932 Malatyagücü - İl Özel İdarespor
" " Orduzu stadı: Saat 14.00 Hekimhan Belediyespor - Demirspor
Klasman Grubu:
27.02.2010 Yeşiltepe stadı: Saat 12.00 Çatyolspor - Doğanşehir Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız