SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amcaoğlu Cinayetinin Faili Tutuklandı

Amcaoğlu Cinayetinin Faili Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da amcasının oğlunu tabanca ile öldürdüğü gerekçesiyle yakalanan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 22 Kasım Salı günü saat 16.15 sıralarında Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi'nde meydana gelmiş, amca çocukları olan 46 yaşındaki Selim Yıldırım, 34 yaşındaki Turgut Y.'nin tabancayla açtığı ateş sonucu ağır yaralamıştı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Selim Yıldırım hayatını kaybederken, polis ekipleri cinayet şüphelisi Turgut Y.'yi olaydan yaklaşık 1,5  saat sonra olay yeri yakınında suçta kullandığı tabanca ile birlikte yakalamıştı.

Cinayete kurban giden Selim Yıldırım Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verirken, cinayetin şüphelisi Turgut Y. ise geniş güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesine çıkartıldı.

Cinayet şüphelisi Turgut Y.’nin olayın aralarındaki bir gayrimenkul anlaşmazlığı sonucu yaşandığı iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Cinayet şüphelisi Turgut Y. tutuklanarak geniş güvenlik önlemli altında cezaevine götürüldü. 

malatyahaber.com

FOTO: Cinayetin işlendiği yer ve olayda hayatını kaybeden Selim Yıldırım (küçük fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Selim Gülener (1 yıl önce)
    Allah nefsimizi islah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Kış geldi kapalı Mekanlara Sivil polisler ile uygulamalar Sürekli olmalı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • ali koç (1 yıl önce)Esnaf isimli kullanıcı yorumuna
    Ya kolluk görevliler ne yapsınlar koca Malatya 800 bine yakın nüfus var...Eğitim, sanal ortam, diziler gibi hususlar daha önemli onlar denetlensin.... Rtük'e defalarca şikayet ettim diziler konusunda ne çıktı boşşş...Yok eşkiya dünyaya...,kabadayı dizileri eee suçlu kolluk görevliler mi?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ana caddeden yukarı giderken ışıklandırmayı yeterli hale getirin. Yetersiz aydınlatmada yoldaki insanlar görünmediği için kazalarda insanlar ölüyor. İnsaf edin anayolu aydınlatın. Araçla giderken yoldaki adamları görebilmek için aracın uzun devresini yakmak zorunda kalıyoruz. bu sesimizi ne zaman duyacaksınız. 5 metre refüj yapmak için boy boy fotoğraf sergileyeceğinize hayati öneme sahip işlere öncelik verseniz iyi olur. seçim yaklaşıyor. 5 senedir çivi çakmadınız.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla