SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenörlerle Değerlendirme Toplantısı

0
Güncellendi - 2018-10-16 05:31:52
Antrenörlerle Değerlendirme Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesindeki antrenörlerle 'Spor Koordinasyon ve Değerlendirme' Toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, spor uzmanları ile antrenörler katıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2018 yılındaki çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, 2019 yılı planlaması, hedefler, projeler ve yapılacak çalışmalar anlatıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, toplantıda yaptığı konuşmada, "Ülkemizin Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda elde ettiği dereceler hala beklenen düzeylerde değil. Milli takımlarımızın başarılarının temelinde illerde yapılan sportif faaliyetlerin kalitesinin belirleyici olduğu bilinmektedir. Bu nedenle yaptığımız ve yapacağımız sportif eğitim faaliyetlerinin alt yapı ve elit sporcu seçimi ve eğitimi gibi farklı eğitim programları içermesi gerekmektedir. Nitekim Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Yetenek Taraması' projesi de elit sporcularımızın belirlenmesi amacı taşımaktadır. Bu projede görev alan antrenörlerimiz proje sonunda belirledikleri ilimizin gençlerini spora kazandırarak, özverili ve disiplinli bir şekilde çalışarak bu sporcularımızı milli takımlarımıza kazandırmak hedefimiz olmalıdır" dedi.

Fındıklı, Malatya'nın milli takımlara birçok sporcu gönderdiğini kaydederek, "Dokuz yıldır milli takımlara gönderdiğimiz sporcu sayısı 300, antrenör sayısı ise  40 civarındadır. İlimizi elit sporcu profili iyi ancak daha iyi olmaması için bir sebep yok. Zira son yıllarda yapmış olduğumuz tesisleşme otomatikman elit sporcu sayısına pozitif etki edecektir. Sizlerden 2018-2019  sezonunda daha yüksek performans bekliyoruz" diye konuştu.

Fındıklı'nın konuşmasının ardından antrenörlerle istişarede bulunuldu. Karşılıklı görüş alış verişinin gerçekleştirildiği toplantıda, antrenörler sorunları da aktardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız