SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Silahlı Kavga

Apartmanda Silahlı Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece bir  apartmanda silahlı kavga meydana gelirken, Emeksiz Caddesi'nde de bir kadın bıçakla yaralandı. Bu arada, polisin yaptığı çalışmalarda da daha önce meydana gelen kurşunlama  ve hırsızlık olaylarının faileri yakalandı.

SİLAHLAR PATLADI..
İstiklal Mahallesi Hamikoğlu Sokağı'ndaki bir apartmanda, saat 23.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında ölen ya da yaralanan olmazken, apartmanın önünde 2 adet boş kartuş ile 2 adet 9 mm. çaplı boş tabanca mermisi kovanı bulundu.

Kavgaya karışan ve 5-6 kişi oldukları öne sürülen grubun, olayın ardından kaçtıkları, kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışıldığı bildirildi.

BİR KADIN BIÇAKLA YARALANDI..
Saat 24.00 sıralarında da Emeksiz Caddesi'nde bir kadın uğradığı saldırı sonucu bıçakla yaralandı.

Yaralı kadın Eğitim ve Aratırma Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırganların 3 kişi olduğu öğrenildi.

Polis bu olayla ilgili de araştırmaya başladı.

AYDINLATILAN OLAYLAR..
Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilde meydana gelen ve aydınlatılarak failleri bulunan olaylarla ilgili şu açıklama yapıldı:

"-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması İşyeri Kurşunlama olayının şüphelisi yapılan çalışmalarda yakalanmış sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

-Bir iş yerinden 1 adet çelik kasa içerisinde 2 adet tablet, 2.900 TL, 1 adet pos cihazı, 1 adet monitör, 1 adet bilgisayar kasası, 1 adet klavye, 1 adet mause ve 1 adet Wi-Fi cihazının çalınması olayının faili meçhul 2 şüphelisi iş yerinden çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanmış sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

-İşyeri Kurşunlama-Mala Zarar Verme olayının faili meçhul 3 şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-Faili Meçhul Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olayın faili meçhul şüphelisi tespit edilerek yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

-Durumundan şüphelenilerek durdurulan bir şahsın “açıkta bırakılan eşya hakkında hırsızlık” suçundan 10 ay kesilmiş hapsi cezasının olduğu anlaşılmış işlemlerinin ardından ceza evine sevk edilmiştir.

-Motosiklet Hırsızlığının faili meçhul şüphelisi suça konu motosiklet ile birlikte yakalanmış, tahkikata başlanmıştır."

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız