SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arabada TSM Konseri Düzenlendi

0
Güncellendi - 2020-07-13 00:30:42
Arabada TSM Konseri Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bir konser programı düzenlendi. Salgın dolayısıyla vatandaşların özel araçlarında dinleyebileceği şekilde organize edilen konsere Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan eşleriyle birlikte katıldılar. Başkan Gürkan, kendisinin kullandığı otomobiliyle Vali Baruş ve eşini de Vali Konağı’ndan alarak program alanına geçti.

Büyükşehir Belediye binası yanındaki alanda düzenlenen “Arabada Türk Sanat Müziği” konserini MABESEM Saz ve Söz Sanatçıları verdi. Sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiren sanatçılar, büyük ilgi gördü. Konserde sanatçıları tebrik eden Başkan Gürkan, “Pandemi, bazı zorunlulukları beraberinde getirdi. Dolayısıyla arkadaşlarımız arabada dinlenebilecek şekilde böyle bir konser organize ettiler. Hepinize iyi dinlemeler diliyorum” dedi.

Kovid-19 salgınıyla mücadele içerisinde olunduğunu anımsatan Vali Aydın Baruş da “Bu mücadele içerisinde sosyal hayatımız belirli noktalarda kısıtlanmak durumunda kalındı. Yeni normalleşme adımları çerçevesinde yasakların peyder pey kalkmasıyla birlikte belirli kurallar dahilinde bazı düzenlemeler yapıldı. Bu düzenlemelerden biri de sosyal mesafeyi korumak ki bu çok önemli bir husus. Bu akşam da bunun çok önemli bir uygulamasını görüyoruz. Büyükşehir Belediyemize çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Baruş, ayrıca sanatçılara çiçek takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mlt (3 yıl önce)
    pressler beni çekmişti neden koymadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa aygün (3 yıl önce)
    Müthiş gerekli birşeydi bravo uygarlık seviyesine ulaştık ..
    0
    0
    Yanıtla
  • gayet güzel bir etkinlikti sadece ses sistemi yetersiz geldi ama hocalarımız harikaydı
    0
    0
    Yanıtla