SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Araç Filomuzu Genişletmeye Devam Ediyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediyesi makine parkına 2 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 1 adet traktör ekledi. 

Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt yeni gelen araçlar ile ilgili bilgiler verdi. Zelyurt; "Şuanda 2 adet sıkıştırmalı çöp kamyonumuz ve 1 adet traktörümüz Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan tamamı belediyemizde çalıştırılmak üzere hibe edilmiştir. Çevre Şehircilik  Bakanımız Murat Kurum döneminde görüşmelerimiz neticesinde ihtiyaçlarımızı belirttik.Bu ihtiyaçlarımızı yerinde görerek bize bu hibeleri vermişlerdir. Bizim bu süreç içerisinde 1 adet Loder, 2 adet pikap ve bu arada 1 adet kamyon olmak üzere bu deprem sürecinde iş makinelerimizi ve araç filolarımızı büyütüyoruz. Çevre Bakanlığımıza depremden sonra ve depremden önce bizlere gösterilen bu ilgiden dolayı Cumhurbaşkanımıza, Çevre Şehircilik Bakanımıza teşekkür ediyorum.İlçemize hayırlı olsun diliyorum. Araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Hizmet için buradayız biz vatandaşa hizmet için devam edeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar diyoruz.Memleketimize ve İlçemize hayırlı İnşallah rabbim bir daha böyle bir felaket göstermez. "dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız