SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aracın Motor Bölümünden Kedi Çıktı!

Aracın Motor Bölümünden Kedi Çıktı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da soğuk havadan etkilenen yavru bir kedi, ısınmak için girdiği aracın motorunda kilometrelerce yolculuk yaptıktan sonra aracın bakım için servise gitmesiyle fark edildi. Yavru kedi bulunduğu yerde kalmak için uzun süre direndi.

Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde yaşanan olayda, panelvan bir araç sürücüsü aracını Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir oto bakım servisine götürdü. Aracı işlem için iş yeri içerisine alan ustalar, araç kaputunu açtıklarında gelen kedi sesiyle şaşkınlık yaşarken, yavru kediye ulaşmak için büyük uğraş verdi. Bulunduğu yerden ayrılmak istemeyen yavru kedi, yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. O anlar ise müşteriler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olayla ilgili olarak araç sahiplerine uyarılarda bulunan oto bakım servisi işletmecisi Muzaffer Boyraz, kış aylarında soğuk havadan etkilenen bazı sokak hayvanlarının ısınmak için araçların motor bölümüne girdiğini belirterek, araç sahiplerinin araçlarını çalıştırmadan önce mutlaka kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İlhan (2 yıl önce)
    Vay be!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet tohma (2 yıl önce)
    O kediyi sanayiye bıraktınız ya orda çok iyi yaşar
    %86
    %14
    Yanıtla