SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aranan 39 Şahıs İle 15 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Aranan 39 Şahıs İle 15 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da hırsızlık yaptığı iddiasıyla 15 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, depremler sonrası boş kalan cadde ve sokaklarda mal güvenliği ile asayiş olaylarının önlenmesi, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ve alanda görünür olarak caydırıcılık görevinin yerine getirilmesi amacıyla son bir hafta içerisinde kent merkezinde sabit ve şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Uygulamalarda 17 bin 774 kişinin GBT sorgusu yapılırken, aranması bulunan 39 kişi yakalandı, 12 tabanca, 3 tüfek, 6 kurusıkı tabanca, 247 fişek, 8 kesici alet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Öte yandan hırsızlık yaptığı iddiasıyla 15 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılar işlemleri için emniyete götürüldü.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bulgurlu (8 ay önce)
    Polise vur yetkisi vereceksin hakim ve savcı deprem bölgelerinde çok özel yetkilere sahip olacak. Sen adaleti tesis edemezsen istesen altından ev yap. Bu kadar sıkıştı içinde düzgün namuslu vatandas bir de hırsızla saldırganla uğraşıyor. Şok baskınlar devam etmeli sivil polis abilerime yetkiler verilmeli. Bekçi kardeşlerimiz işlerini düzgün yapmalı. Bir musibet yaşadık ama toplumun tehdit eden mahluklar dolu dizgin devam. Rabbim bu mahlukları ıslah etsin ıslah olmazlarsa kahrı perişan eylesin en güzel adalet yaradanın adaleti olacaktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (8 ay önce)
    Güvenlik güçleri sadece şahit oldukları hırsızlıklarda hırsızları yakalasalardı hırsız sayısı binin üzerinde olurdu. 15 şüheli göz altına almışlar. Takdire şayan çok başarılı bir iş yapmışlar o nedenle madalya almaları lazım herhalde. O onbeş kişi de yarın mahkemelerce salıverilirler. Hayranım bu ülkenin hukukuna ve adelet anlayışına.
    %92
    %8
    Yanıtla