SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Arapgir Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'de vatandaşların daha temiz bir ilçede yaşamasını sağlamak, temizliği yaygınlaştırmak ve yaşam tarzı haline getirmek için belediyenin başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun talimatları doğrultusunda başlatılan çevre temizlik çalışmaları kapsamında  Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından günlük olarak yapılan cadde, sokak, meydan süpürme, evsel atık toplama ve naklinin yapılması ile geri dönüşümü mümkün olan atıkların toplanması işlerine ilâve olarak, ilçenin dört yanında çok sayıda ekiple temizlik ve bakım çalışmaları yürütülüyor.

Ekipler yapmış oldukları temizlik çalışmaları kapsamında ot biçme, çöp toplama, yol yıkama ve yol süpürme gibi birçok farklı alanda hizmet vermeye devam ediyor. İlçemiz merkezinde ve mahallelerinde çalışmalar devam ederken yeşil alanlar yabani otlardan temizlenerek, görsel bakımdan daha iyi hale getiriliyor. Mahallelerde park ve bahçeler gibi vatandaşlarımızın sık bulunduğu mevkilerde, temizlik ve bakım çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdüren ekipler süpürme, yıkama ve mıntıka temizliği ve genel temizlik yaparak halkın kullanımına sunuyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız