SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Doğal Gaz Alt Yapı Çalışmaları

Arapgir'de Doğal Gaz Alt Yapı Çalışmaları
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmalarına başlandı.

Doğalgaz altyapı çalışmalarına başlanan Arapgir ilçesine yıl sonuna kadar gazın verilmesi planlanıyor.

İlçedeki doğalgaz çalışmalarını yerinde gören AKP Malatya Milletvekili Öznur  Çalık, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların talebi üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde doğalgaz için girişimlerde bulunduğunu hatırlattı.

Kentte bir yıl içerisinde Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğal gaza kavuştuğunu ve sırada Arapgir ilçesi olduğunu aktaran Çalık, "Arapgir ilçesinin en büyük ihtiyacı doğalgaz. Devam eden altyapı, depolama çalışmalarının tamamlanmasıyla yıl sonuna kadar ilçe merkezine doğal gaz verilecek. Cumhurbaşkanımızın 'doğal gazsız ilçe kalmayacak' sözünü de bu hizmetle gerçekleştirmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dızzikki Duran (1 yıl önce)
    Sayın yetkililer köylere de doğal kaz istiyoruz biran önce
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Dünyaya örnek bir görüntü! 25-30 cm kazılmış, ince bir boru ve boruya bakarak poz verip gurur duyan bir grup zavallı. Ne büyük bir buluş ve icraat! Sanki ölümsüzlük iksiri bulmuşlar da evlere bağlamışlar gibi. Bu pozu vermek için oraya giderken yaktığınız benzine yazık. Sizler oraya kadar gitmeseydiniz o borular nasıl döşenirdi? 1 kilo et kaç para, ev kiraları kaç para, ayakkabı kaç para haberiniz var mı? Ha şu ucuz denilen koyun eti nerede ise söylayin de alalım. Yıllardır koyun eti yiyemiyor maraba.
    %58
    %42
    Yanıtla