SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'e 17 Milyonluk Şebeke Yatırımı

0
Güncellendi - 2016-11-23 23:39:07
Arapgir'e 17 Milyonluk Şebeke Yatırımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Arapgir İlçesi’ne maliyeti 17 milyon TL olan 127 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon şebeke hattı çalışması yapılacak.

127 Kilometre Hat Çalışması Yapılacak

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya merkez ilçelerde olduğu gibi diğer ilçelerde de MASKİ’nin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirterek, hizmet götürülmeyen tek bir noktanın dahi kalmayacağını söyledi. Çalışmaların Arapgir İlçesi’nde devam ettiğini aktaran Dr. Özdemir, “Şu ana kadar Arapgir İlçemizde 18.5 kilometrelik içmesuyu hattı ve 6 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladık. 36 kilometrelik içmesuyu ve 67 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarının projesini yaptık. Planladığımız çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte tarih kokan Arapgir İlçemizin içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak.

Bülten

arapgirgenel

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız