SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İlçelerde 19 Mayıs Kutlamaları

İlçelerde 19 Mayıs Kutlamaları
A- A+ PAYLAŞ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıl dönümü dolayısıyla Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesindeki öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı kutlama programı Nazım Hikmet Meydanında gerçekleştirildi.

Programa Arguvan Kaymakamı Adem Karataş, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Ali Ayva, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yıldırım, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması, öğrenciler tarafından sergilenen gösteri ve folklör gösterisi ile sona erdi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş yaptığı konuşmada  “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal  Atatürk’ün düşüncelerini daha iyi anlamak, ilkelerine sahip çıkmak, Cumhuriyetimizi yaşatmak ve bundan sonra da kararlılıkla sürdürmek zorundayız. Bizler var oldukça, Atamızın değerlerine sahip çıkacağız. Bağımsızlık ve özgürlük ateşi hiçbir zaman sönmeyecektir. Atamızın ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyerek ülkeyi emanet ettiği Türk gençliğine güvenimiz hiç bitmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyor, aydınlık yarınlarımızın mimarı olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

DARENDE VE ARAPGİR'DE

Darende Hükümet Konağı önündeki tören, ilk olarak Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mithat Böke'nin çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilçe protokolün katılımıyla etkinliğin yapılacağı Karakucak Güreş Sahası'na geçildi.

Buradaki etkinlik, Kaymakam Ökkeş Safa Türkoğlu, Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Atıcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Sporcuların çeşitli gösteriler sergilediği, öğretmenlerin çeşitli şarkıları seslendirdiği etkinlik, dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

Arapgir Samime Aydınlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Arapgir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ergül Bay, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

Hami Aydınlar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı İstiklal Marşı oratoryo gösterisiyle kutlamalar sona erdi.

Programa, İlçe Kaymakamı Adnan Doğan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, protokol üyeleri, ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Bülten- AA

FOTO: Arguvan'daki kutlamalar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız