SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arslanboğa'ya 1. Lig Maçında Görev

0
Güncellendi - 2019-11-20 17:25:28
Arslanboğa'ya 1. Lig Maçında Görev
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir Bölgesi'nin Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'ya TFF 1.Lig maçında görev verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından profesyonel hakemlik sözleşmesi feshedilen Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'ya TFF 1.Ligin 12.haftasında görev verildi. 

Arslanboğa, ligin 12.haftasında İzmir Menemen İlçe Stadı'nda 16.30'da Ekol Göz Menemenspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak olan karşılaşmada düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kemal Elmas ile Muğla Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Gökhan Memişoğlu yapacak. 

TFF Yönetim Kurulu, Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu Profesyonel Hakem Sözleşmesi’ni feshetmiş, Tahkim Kurulu da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu tarafından ‘Profesyonel Hakem’ sözleşmesi feshedilen Eskişehir Bölgesi’nin Malatyalı hakemi Suat Arslanboğa’nın başvurusunu ‘itiraz konusunda kurulun görevsiz olması nedeniyle’ reddetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Bu konular Partiler üstü,Malatya nın MALATYALININ konusu,sahip çıkacağız,sahip olacağız,sahipleneceğiz ,birlik olmalıyız. NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (4 yıl önce)
    Sayın editör Suat arslanboğa ile ilgili ilk olarak Malatya Mv. Ahmet Çakır TFF başkanı Nihat ÖZDEMİR ile görüşerek haksızlılığın giderilmesi gerektiğini söylemişti haberin içeriğinde yer verseydiniz daha iyi olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (4 yıl önce)
    Malatya nın hasütlüğünden gitti.Suat yine zirveye çıkacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Suat Arslanboğa'ya yapılan haksızlığa karşı Eskişehir yerel medyasından ve futbol temsilciliklerinden herhangi bir açıklama veya tepki geldi mi? Suat hocam, artık Malatya bölgesi hakemi olmalısın. En çok tepki yine doğdun şehirden geldi. Artık adım atma sırası sende.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskişehir medyasından ve hakem derneğinden hiçbir tepki gelmedi ve gelmez.Suat hoca hiçbir zaman onlar gibi olmadı ve olamadı..,hep dik durdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemsettin ÖNER (4 yıl önce)
    Malatya Dayanışması halk olarak tepki vermenin sonucunda futbol federasyonu yanlıştan döndü Bu arada TBMM de tepkilerini dile getiren Veli Ağbaba ve Mehmet Fendoğluna ayriyeten özellikle hemşerimiz voleybol federasyonu başkanı Akif Üstündağ Bu duyarlılıklarindan dolayı Teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla