SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Atağa Kalkmış Bulunuyoruz"

0
Güncellendi - 2020-09-19 02:11:20
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediyesi, yaz sezonunda başlattığı yol bakım çalışmaları kapsamında Hezenek Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Arapgir Belediyesi olarak asfalt hizmetlerinin ilçenin her köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren Cömertoğlu, ekiplerin Arapgir’in değişik yerlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Hezenek Mahallesi’nde 2 kilometre civarında sathi asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Cömertoğlu, "Bu mahallemizde hummalı bir asfalt çalışmamız var. Alt yapıları yeniledikten sonra yıpranmış asfaltları ise yeniliyoruz. Böylece mahallemizin yol sorununu çözmüş olacağız" diye konuştu.

Belediye olarak Hezenek Mahallesi’nin ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını dile getiren Cömertoğlu, "Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Şuan Büyükşehir Belediyesi ve Arapgir Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Arapgir sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini de götüreceğiz. Arapgir’de asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız