SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk ve Cumhurbaşkanına Hakaretten Muhtara Tutuklama

0
Güncellendi - 2020-03-16 06:36:35
Atatürk ve Cumhurbaşkanına Hakaretten Muhtara Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesaplarından hakaret ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sosyal medya hesapları üzerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği gerekçesiyle aralarında bir mahalle muhtarının da bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 2'si adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı kararı ile serbest bırakılırken, mahalle muhtarı M. B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • vaylog44 (4 yıl önce)
    Nerenin muhtarı bizzahmet yazın malatya haber
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Siz yalan da olsa başkasının haberini araştırmadan mı paylaşıyorsunuz ben ıspatlarım ve iha da olsa size delil gösteremez atatürke dolaylı başkasının paylaşımlarıyla atatürk aleyhinde sayılabilecek paylaşımlar yaptığı doğru bile olsa bi zahmet edinde araştırın bi cumhurbaşkanı ve milleti için canını verecek birini bu şekilde linç etme çabanız kesinlikle habercilik değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Haber yalan. Cumhurbaşkanına hakaret olmadığı gibi, mahkemesi de henüz görülmedi. Yani suçu kesinleşmedi. Haberi kaldırmazsanız hakkınızda yasal işlem başlatacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)
    Atatürk sayesinde seçilerek o göreve geldiğinin bile farkında olmayan birileri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yıllarca tek parti sistemiuiyle demokrasi getirilmesinden mi bahsediyorsunuz?!!! Şuanda gerçek demokrasiye yaklaştığımız doğrudur böyle linçler olmazsa daha da iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Burda rüzgar yapacağına git onu yakalayanlara tutuklayanlara sorsana bakalım ne cevap alacaksın.Ama o sıkar değilmi? Ayrıca anladığım kadarıyla sen Cumhurbaşkanının adını kullanmaya ve gücüne sığınmaya çalışarak bu arada Atatürk'ü es geçerek dönem uyanıklığı yapmaya kalkışıyorsun.Cumhurbaşkanına da hakaret suç, Atatürk'ede anladın?Derdin başka senin.Demokrasiden sana ne.Senin gibilere göre demokrasi şirk değilmi,hemi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet bey elestirdigimiz o tek partiden türedi nerdeyse şuan rey verdiğimiz partiler ayrıca atalariniz da mutlaka o partiye rey vermiştir kanımca hani geçmişe takılıp kalmayın gomleklerimizi cikartalim misali
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Demokrasi hiçbir kimseye bu ülkenin kurucusu ve baş komutanı Ataturk e hakaret etme hakki vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Burada yaptığınız haber yalan ve asılsızdır. Haber başlığınızda atatürk e ilave olarak cb. Sayın Recep Tayyip Erdoğan a da hakareti sanki muhtar yapmış gibi haber yapmışsınız bu tümüyle yalandır bu tutuklanan muhtar recep Tayyip Erdoğan içigözünü kırpmadan canını verir.. EDİTÖR: Haberi servise koyan İhlas Haber Ajansı'na iddialarınızı ve talebinizi iletmenizi tavsiye ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ne savunma yapmış sn yorumcu.bir insanın suçsuz sayılması için yeterli ve artar
    0
    0
    Yanıtla