SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri

0
Güncellendi - 2020-09-21 10:06:05
Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen, Avrupa Spor Haftası her yıl geleneksel olarak düzenlenen, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttıran bu önemli proje doğrultusunda Malatya'da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, etkinliklerle ilgili şu bilgileri verdiler:

"Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Türkiye'de yaş cinsiyet ve etnik köken gözetmeksizin projemizin hedef kitlesi Türkiye'nin 81 ili olarak belirlenmiştir. Avrupa Spor Haftası (23-30 Eylül) boyunca tüm illerimizde Herkes İçin Ulusal Spor ve sağlık Günleri etkinlikleri gerçekleştirilecek olmakla birlikte, proje paydaşlarımız işbirliğinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.

23 Eylül 2020 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce açılış programı kapsamında farklı spor branşlarında etkinlikler yapılacak olup, hafta boyunca ilimizin değişik yerlerinde bu etkinliklerin sürdürülmesi sağlanacaktır. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız hafta boyunca bu etkinliklerin başta personellerine ve halkımıza duyurulması konusunda duyarlı olacak ve hafta boyunca örnek olunacak şekilde asansör kullanılmaması teşvik edilerek bu konuda farkındalık yaratılması sağlanacaktır.

Bahse konu etkinlikler Valiliğimiz koordinesinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katkıları ile ilimizde 23 Eylül 2020 tarihinde saat 10.30'da Yeşiltepe 1 Nolu Futbol Sahasında hazır bulunarak Ankara'da startı verilecek olan "Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri başlatılacak olup; ulusal canlı yayın araçları vasıtasıyla 81 il ile aynı anda alınan görüntüler Ankara Anıttepe Spor Kompleksinde kurulacak olan sinevizyon ekranından yayınlanacaktır.

Çin'in Wuhan şehrinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alarak spor dünyasını da olumsuz etkileyen yeni tip koranavirüs (covid-19) salgını nedeniyle virüsle mücadele kapsamında önlemler alınarak birçok faaliyetler ilimizde gerçekleştirilecektir."

Gerçekleştirilecek faaliyetlerin programı şöyle;

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir Kasim (3 yıl önce)
    Spordan bihaber olunca müsabaka yerine etkinlik antrenman yerine video çekilir. Adı da spor yapılıyor olur. Kısa film yarışmasına hazırlık yapılıyor herhalde şampiyonalar yerine. Spor içler acısı durumda o kadar tesis var. tesisleri yık boz yaptan antremana vakit yok herhalde . İnşaatı bitmeyen bir havuz. Açılıp tekrar tadilata giren tesisler. Çevre düzeni şöyle mi olsa iyi böyle mi olsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla