SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayrım Yapmıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:27:31
A- A+ PAYLAŞ

İlçe gezilerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Büyükşehir Genel Sekreteri Arif Emecen, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya ve bazı daire başkanlarıyla birlikte Hekimhan’ı ziyaret etti.

Hekimhan’da ilk olarak Öğretmenevi’nde muhtarlarla toplantı yapan Başkan Çakır, “Şehirlerimize daha iyi hizmet götürmek ve sorunları daha iyi çözmek için çalışıyoruz” dedi. Aciliyet sırasına göre sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarına işaret eden Başkan Çakır, şöyle konuştu:

“Önümüzdeki 5 yıl için iş planı ve yol haritası çıkarıyoruz. Ziyaretlerimizi bu amaçla gerçekleştiriyoruz. Acil sorunlara öncelikle çözüm bulacağız. Bunun yanı sıra uzun vadeli kalıcı çözümler için projeler geliştireceğiz.

Büyükşehir olarak sorumluluk alanlarımızın her birinde planlı olarak çalışmalar gerçekleştirmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Az maliyetle çok iş üreteceğiz. Örneğin, seyyar konkasör tesisleri oluşturuyoruz. Bununla birlikte her bölgede konkasör tesisleri kuracağız. Asfaltta aynı şekilde planlamalar yapıyoruz. Sadece taşıma malzemeyle yollarımızı düzenlemeye yetişmek mümkün değil. 

Havanın sıcak olması su ihtiyacını da arttırıyor. İçme suları ile ilgili sorunlara lokal çözümlerle birlikte uzun vadeli projeler yapacağız.”

Başkan Çakır, toplantıda daha sonra sorunları dinleyerek ilgili bürokratların gerekli çalışmaları yapmaları yönünde çeşitli talimatlar verdi.

AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer’in hazır bulunduğu toplantı sonrası Güzelyurt’a geçen Başkan Çakır, burada da sorunları dinleyerek açıklamalarda bulundu. Güzelyurt’ta, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban ve AKP Hekimhan İlçe Başkanı Adil Ağcan’ın da hazır bulunduğu yemekli programda konuşan Başkan Çakır, “Hangi bölgeye hangi yatırımı yapacağımızı bu ziyaretlerle belirliyoruz. Hedefimiz her yıl bir önceki yılın 2-3 katı üzerinde hizmet yapmaktır” dedi.

Başkan Çakır, “Vatandaşlarımıza hizmeti götürürken; burası köy içidir veya mezradır demeden ilçe belediyesinin sorumluluğundadır düşüncesinden ziyade elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ayrım yapmıyoruz” diye konuştu.

Daha sonra programa katılan muhtarlardan da sorunlar dinlenildi.

Program sonunda Kaymakam Çoban ve AKP İlçe Başkanı Ağcan, ziyaretlerinden dolayı Başkan Çakır ve ekibine teşekkür ettiler.

Başkan Çakır ve beraberindeki heyet daha sonra Hekimhan’da çeşitli kaynak sularını gezerek incelemelerde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız