SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Kadrosundan Yeni Çıktı

0
Güncellendi - 2020-07-17 19:45:38
B.Yeni Malatya Kadrosundan Yeni Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’dan Çin ekibi Shenzhen’e transfer olan Thievy Bifouma’nın transferini duyuran TransferMarkt China, bonservis ücretinin olduğu bölüme soru işareti koydu.

 

Thievy Bifouma, Yeni Malatyaspor'dan Çin'e transfer oldu. Ancak, geçtiğimiz hafta açıklanan transfere rağmen, TFF'nin resmi internet sitesindeki Yeni Malatyaspor kadrosundan 17 Temmuz Cuma günü çıkarılan Bifouma’nın, Çin’in Shenzhen takımına 2,8 milyon Euro bonservisle transfer olduğu kaydedilirken, TransferMarkt China, bonservis ücretinin olduğu bölüme soru işareti koydu. Öte yandan Transfermarkt’ta da bonservis ücreti bilgisi yer almıyor.

2018-2019 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olan Thievy Bifouma, 41 karşılaşmada sarı siyahlı formayı giydi. Yeni Malatyaspor’da 8 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koyan Bifouma’nın sözleşmesi bir yılı opsiyonlu iki yıl uzatmılştı. Sarı siyahlı kulüple 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Bifouma, Çin ekibi Shenzhen’e transfer oldu.

TransferMarkt China, Bifouma’nın Shenzhen formasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaşarak transferle ilgili bilgi verdi. TransferMarkt China da Bifouma’nın yaşı, oynadığı pozisyon ve piyasa değeri yer alırken, bonservis ücreti yer almadı. Bifouma’nın, Çin’in Shenzhen takımına 2,8 milyon Euro bonservisle transfer olduğu kaydedilmişti. 

16 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Çin ekibi Shenzhen’e katılan Thievy Bifouma’nın 14 oyuncu ile birlikte takıma katıldığı duyuruldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • nouma44 (3 yıl önce)
    vallaha helal olsun bır sehrın takımıyla taraftarın aklıyla anca bu kadar oynanır ptt hayırlı olsun bjk macında kacırdıklarınızı cok ararsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (3 yıl önce)
    düşme arifesinde,böyle bir dönemde oyuncumu satılır? Bu nasıl bir mantık? Baba mirası gibi sat sat bitirmediler. Bunlarda son vurgunlar düşmeden önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Kaldı 2 maç. Takıma şu anda söylenecek bir şey yok. Başkanada söylenecek bir şey yok. Paraların nereye gittiğininde önemi yok. Yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. İki hafta sabredin takımın düştümü kaldımı öğreneceğiz. İki saat birşeyler yazanların yazık ya, vah vah edenlerin cevabını alacağız. Bi Malatya lı gibi düşünün. Paranın peşindesiniz, takımın değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sistematik (3 yıl önce)
    Sat sat para nerde? Para yok. Gerçi kardeşim beni başkan yapın takımı şahlandırayım desem! Sen ne anlarsın para yemeyi bilmezsin diyenler çıker
    0
    0
    Yanıtla
  • SHENZHEN`DEN KORAY (3 yıl önce)
    Wwayyy…. bize misafir geliyon haa.. gel toprağım gel ben de seni shenzhen`de bekliyorum. burda rutubette yürürken bile ter yapışacak. hayat koşulları da malatya`nın 5 katı pahalı bilesin. seninle beraber 7. malatyalı olacak shenzhen`de. youtube chına box yaz arasıra video atıyorum görürsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu paralara elin oğlu sıfırdan takım kurup Avrupa da 100 yıllık takımlara kök söktürüyorlar Norveç de, İsveç de, İzlanda da, ve daha birçok yerde Adil Gevrek 2 yıldır satıyor yerlerine adam almıyor ve takımın 40 milyon borcu oluyor. Bunların tamamı soyguncu bunlara ses çıkarmayan divan kurulu ve siyasilerde suç ortağı yazık günah bu senaryoyu malatya sporda gördük aynı olay tekrarlanıyor. Adil Gevrek transfer diye diye takıma ne kadar elek altı topçu varsa onu bulup getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin ki otobüs hesabına benziyor.42 yolcu ile gidiyor 8000 TL gelirken de 8000 TL oh 16 bin güzel para.Ey vicdansızlar bu kulübü yeniden kursan 50-60 milyona kuramadı 40 milyon bor yok Ancak olsa bile çok değil.Bir insanı hırsızlıkla suçlamak hangi vicdana sığar.Bir empati yapın biri size benzeri garabet atsa ne yaparsınız.Bu kulübün yalnızca futbolcu ve teknik kadrosu(Altyapı ile)yaklaşık 50 kişi idari bölüm tesis çalışanları yaklaşık 30-35 kişi ,Tesisin giderleri deplasman giderleri öyle az paralarla yapılmıyor.Sizin gibiler ceplerinden 10 TL verip maça gitmezler çünkü ortalama 6-7 bin kişi stada geliyor.Sonrada Hesap sorarlar.Hesabln Yer geneal kuruldur divan kuruludurHesap orda verilir meraklı olan kulübe üye olup genel kurulda istediği hesabı sorar.Bu Başkan gelmiş geçmiş en iyi Başkan Malatyaspor kurulduğundan beri eski efsanede dahil Tolga Seyhan’ın dışında futbolcudan para kaznabilmişmi?Ucuz aldığı bonservissiz aldığı futbolcuyu parlatıp satmış.Bu bizim gibi takımlar için çok önemli.Başkanlar her sıkıntıda ceplerinden para vermezler kaynak bulur gelir getiren sponsorluk kaynakları oluştururlar.Başkan ikinci yarı başında hata yaptı ancak ilkyardım 24 puan almış takımın nasıl olsa 13–4 puan alır hesabı ile yanılgıya düştü hatalar yaptı fakat hile yaptığını düşünmüyorum.Hataları birliktelik sağlayan camialar çabuk düzeltir.Bizim taraftarlar gibi takımın sinerjisini düşürecek kadar bir adama yüklenilmez.Takımın bu gün ki durumundan taraftarda mesuldür.Çünki takım yeterince sahiplenmenin ötesinde takımı karıştırmak adına iftiralarla dolu söylemlerle huzursuzluk yarattılar.Öncelik pandomim sonrası stada gelerek iyi destek vermeliyiz.Birlik olmalıyız.İftira atmak günahtır vebalidir.Bu arada başkanın mali yönden öncelikle Allah’a karlık hesabı iyi ise bir sürü günahıda iftiralar yüzünden af olmuştur.Bu arada başkanı canlı olarak hiç görmedim hiç de tanımam.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz takımın tek geliri futbolcu satışı değil.takımın önüne isim koyarak bile gelir elde ediliyor.futbolcu satışlarından gelen parada gerçekci değil.azubuke aleksic guilherme buatip bifuma ve aklıma gelmeyen oyuncuları kaça sattığı belli değil.ayrıca malatyanın sportif olarak başarılı başkanı olabilir ama bu takım tüm malatyanın ömür boyu o koltukta oturamaz.başarıda nasıl övgü varsa başarısızlıktada bunun bedeli olması lazım.sonuçta malatyaspor kendi şirketi değil.adil gevrek gider başkası gelir ama artık gerçekten gitmesi lazım.malatya tarihi adil gevreği süper lige çıkaran başkan diye yazdı zaten.ama bundan sonra görünen köy ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)Cem isimli kullanıcı yorumuna
    Cem kardeş,bu ülkede hesap da sorulur hesapta verilir ama bir presedür vardır olmalıdır.Kimin kaça satıldığı alındığının hesabı genel kurulda divan kurulunda sorulmalıdır yapılan gelir giderler elbette sorulmalıdır.Ama öyle ulu orta değil garebet atarak değil.Tabiiki mahkeme kadıya mülk değil insanlar başarılı olduğu süre takdir edilirler başarısızlıkta karşılarına çıkan takımı daha iyi yönetebilecek adaylarla yarışırlar.Çirkin dedikodular hakeretler şehre de camia yada zarar verir. Dürüst insanlar görev almazlar.Bir sefer aynı nüfusa sahip Trabzon ortalama 30000 seyirciye oynuyor ve stad geliri çok üst düzey.Sen 6-7 bin civarında oynuyorsun bellide hakem paralarını zor ödüyorsun.Yeterince sahiplenmiyorsun sonrada başarı bekliyorsun.Hatalar insanlar için Tabii ki eleştiri olacak hile olmadığı müddetçe dozunda yapılacak.Sivas’ta Mecnur Başkan döneminde küme düştü şehir arkasında durdu tekrar lige yükseldiler.Bu sezonda başarılılar.Demekki hatalarından ders çıkarmışlar.Bifiuma karakterli olsaydı arkadaşları ile savaşını verir lig bitiminde giderdi.Gideceğim dediği zaman güçlü olmazsan tutamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (3 yıl önce)Cem isimli kullanıcı yorumuna
    tv geliri reklam geliri iddia sponsor oyuncu satışı say say bitmez gelire rağmen takım batmış çer çöpe para vermekten adam gelmiş geçmiş en iyi başkan diyor koca şehirde oylama yapın adil gevrek e inanan bir kişi var mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelirleri saymayı biliyorsun maşallah.Çok merak ediyorsan kulübe üye olur genel kurulda istediğin soruyu sorarsın.Başkanın veya yönetimin hesap verme yeri genel kuruldur.Bunu bilmeyenler öğrensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • genel kurul kendi şakşakçılarınızla dolu anlaşılan sende yönetimdesin veya baban yönetimde bu ülkede mahkemelerde hesap sorulmuyor genel kurul ne belediyeyi 2 kattirilyon borca sokanlar yargılandı mı yandaş olunca aday gösterülmiyorsun o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben hesap sormanın yolunu söylüyorum.Kulübe üye olmak senin en demokratik hakkın.Önce üye ol sonra istediğin hesabı sor.Öyle ortadan uluorta yorum yapıp takıma Zara verenlerden olma.Başkanıda hiç görmedim hiç de tanımam.Benim için varsa MALATYAM yoksa MALATYAM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi uğraş (3 yıl önce)
    Para belli beyler 30.000.000 tl
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    buradan belediye baskanima sesleniyorum seffaf olun ne kadar satilmis cikin kamoyuna dogru bilgi verin. Kimden mal para kaciriyorsunuz siz? Acik olun nedir derdiniz. Klubun hesabina giren para belli kimden sakliyorsunuz? Eger siz durust olmazsaniz malatya medyasi cok gucludur cikar klubun hesaplarina giren parayi gayri resmi yollardan ogrenirler acik olun seffaf olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)
    İyi göçerttiler kulübü bu kadro kalitesi ile ligde kalmak mucize olurdu o mucize de yalan oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Para belli mi, kim götürdü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Çine gittiğine göre güzel bir paraya gitmiştir . İnşallah seneye daha iyisini alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Alır alt ligde düşmemeye oynarsın
    0
    0
    Yanıtla