SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya'da Tek Düşünce 3 Puan

0
Güncellendi - 2020-07-04 03:19:22
B.Yeni Malatya'da Tek Düşünce 3 Puan
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 30.haftasında 4 Temmuz Cumartesi günü 18.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu ve kritik mücadelede mutlak 3 puanı hedefliyor. Sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini 28.haftada sahasında Göztepe’ye karşı 2-1’lik skorla alan sarı siyahlılar, özellikle sahasında alacağı iyi sonuçlarla lige tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sıkıntılı geçirdiği 2019-2020 sezonunu mutlu sonla tamamlamak istiyor. Sezonun ilk yarısında 24 puan toplayan ancak ikinci yarıda istediği sonuçları alamayan ve tehlike hattına kadar gerileyen sarı siyahlı takım, ligde kalan maçlarda istediği sonuçları alarak kümede kalmak istiyor. 

Sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini 28.haftada sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’ye karşı 2-1’lik skorla alan Doğu Anadolu temsilcisi, 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 kaybetti ve tehlike bölgesinden uzaklaşamadı. Sarı siyahlılar, 30.haftada konuk edeceği Gençlerbirliği karşısında galip gelerek, ilerleyen haftalara daha rahat girmenin hesaplarını yapıyor. 

Süper Lig’de 29 haftalık bölümde 7 galibiyet, 7 beraberlik, 15’te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 28 puanla 15.sırada bulunan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon iç sahada istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşadı. 

Ligde şuana kadar topladığı 28 puanın 15’ini iç sahada kazanabilen BtcTurk Yeni Malatyaspor, MKE Ankaragücü, İttifak Holding Konyaspor ve Yukatel Denizlispor’dan sonra en kötü iç saha performansını sergileyen takım oldu. 

Sarı siyahlı takım, ligde 29 haftalık bölümde şuana kadar oynadığı 14 iç saha maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşadı. Malatya temsilcisi, 14 iç saha maçında rakip ağları 22 kez havalandırırken, kalesinde ise 20 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: B.Yeni Malatya- Göztepe maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Türkiyede oynayan kiralik yabancı futbolculardan ve kuluplerinden muafakat alınması gereiyormuş.FB de kiralık yabancı oyuncu cok fazla acaba bunlardan ve kuluplerinden muafakat aldılarmı yoksa hükmen maglup sayılmaları gerekir.geriye dönuk kaybettiğimiz maclardakı rakıplerinde bu durumunun irdelenmesi gerekir.Editor bu konuya acıklık getirecek hamleler yapmalı kulubu yönetenler kıs uykusunda .şimdi de bifulmadan gelecek paranın rüyasına yattılar. Bu özel durum belki de bizi ligde tuatacaktır. Herkesi bu konu da duyarlı olmaya çalışıyorum.Gs onyekuru için muafakat almadığı oryata çıktı bu hafta TR maçına kadar muafakat alamazsa oynatamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Yatıp Kalkıp Bizi Bu duruma getiren Şahsa BEDDU ediyofum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Bira abartı düşünüyor gibiyiz beyler bayanlar. Hakem kayserili ise rakip te düşme adayı gençlerbirliği. Kayserinin 2 li averaj bizden kötü ama gençlerden iyi. Hakem art niyetli olsa bizim yenmemiz için zorlar ki kayseri de yenerse gençler 15. Sıraya kadar insin. Ki ben kayserinin sivası yenmiş olsa da bu saatten sonra Gaziantep hariç başka maçtan puan alabileceğini sanmıyorum. Fikstürü en iyi olan biziz. Ama biz takım olarak bir çok maçı çok kötü oynadık. Hele o denizli Konya ankaragücü kayseri (ilk yarı) hatırlamak bile istemiyorum. Biz iyi oynayalım isterse maçı kayseri belediye başkanı yönetsin vallahi de yeneriz billahi de. Bu hale gelmemiz sebep olan tek kişi Adil gevrek istifaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Süper ligin en rezil top oynayan takımı Gençlerbirliği. İnanın Yeşilyurtspor çıksa 3 tane atar bu takıma. Sadece kalecileri iyi bol bol kaleyi yoklamamız lazım. Foffana ve yousuf veya umut fener maçında ki gibi içeriye orta ve kafa göz Allah ne verdiyse kaleyi yoklamak lazım. Hakem bize mutlaka kırmızı veya penaltı vermek için mücadele edecektir bu oyuna gelmemeliyiz. Adam köyü bir iç Anadolu fanatiği. Gecen hafta tüm Türkiye'nin kolladigi Trabzon'u bile Ankaragücü için harcadı. Şimdi birinci hedef Kayseriyi kurtarmak için Malatya'nın yenilmesini sağlamak olacaktır. Dikkat etmek lazım ama maça iki gün kaldı ne siyasiler ne yönetim sezonun en kritik maçına Kayserili hakemi nasıl verirsiniz diyen olmadı demek ki bı bildikleri var. Allah korusun hakem yanls bı karar verip maç gitse o zaman bu sessiz kalanlar Malatya'nın karşısına bir daha çıkmasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Sezonun final maci alirsak ligde kaliriz yenilirsek duseriz futbolculara sesleniyorum yapilan haksizliklara en iyi cevabi sahada vermelisiniz gerekirse hakemi de yenmeliyiz baska sansimiz yok başarılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Kırmızı kart görmeyin penaltı yapmayın vallahi de alacaz bu maçı billahi de alacaz bu maçı. Farnolle 1 maçta da gol yeme beee
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Allahın izniyle bu maçı alırız.Kırmızı kart gören oyuncumuz olmazsa tabii.
    0
    0
    Yanıtla