SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babasının Yanında Defnedildi

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın vefat eden eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak, dualarla defnedildi.

Kadiri tarikatı Şeyhlerinden merhum Ali Kara'nın da kızı olan Sadiye Kara Ölmeztoprak, uzun bir süreden beri böbrek yetmezliği nedeniyle Ankara'da tedavi görüyordu.

1 çocuk annesi Sadiye Kara Ölmeztoprak'ın, babasının türbesinin bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Aşağı Örüşkü Köyü'nde, bugün ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra topağa verildiği bildirildi.

Cenaze namazına, Vali Ulvi Saran, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya eski belediye başkanı ve AKP Malatya milletvekili aday adayı Cemal Akın, bazı belediye başkanları, birçok daire müdürü, birçok parti, sendika, dernek, oda, sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkül temsilcileri, bazı milletvekili aday adayları ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

MESAJLAR..
Bu arada AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, yayınladığı başsağlığı mesajında şöyle dedi:

"AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sn. Fuat Ölmeztoprak Beyin eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak Hanimefendinin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı Temayül Yoklamasında bulunmak zorunda olmam nedeniyle cenaze törenine iştirak edemedim. Merhumeye Allah'tan gani gani rahmet ve mağfiret, kederli ailesine ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemiller niyaz ediyorum."

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Sadiye Kara Ölmeztoprak'ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda, "Ak Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak’ın eşi Sadiye Ölmeztoprak hanımefendinin vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına baş sağlığı diliyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız