SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakan Soylu Pazartesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-06-09 05:22:25
Bakan Soylu Pazartesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 Haziran Pazartesi gecesi Malatya'ya gelecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 11 Haziran Pazartesi günü gece saat 22.00’de Malatya’da olacağı ve 15 Temmuz Millet Meydanı’nda (İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde) vatandaşlarla bir araya geleceği bildirildi.

Bakan Soylu’nun 15 Temmuz Millet Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Kernek Meydanı’na geçerek, burada vatandaşlarla çay içeceği ve ardından Kanalboyu’nda esnaf ziyaretinde bulunacağı kaydedildi.

Bakan Soylu’nun Malatya programının sonunda sahurda mahalle muhtarları ile bir araya geleceği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Prensannesi (5 yıl önce)
    İyi buyursun geldin hoş geldin sefa geldin ama şu bangır bangır anons yapan araçları rica ediyoruz dolaşmasınlar hiç düşünüyorsunuz kimin hastası vardır kiminin çocuğu uyuyordur bu yüzden hangi parti olursa olsun bu durumu hiç hoş görmüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • bilgehan (5 yıl önce)
    Allah senden razı olsun şehitlerin abisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz 44 (5 yıl önce)
    Sevdik seni cesur adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Bakanımız Malatya'mıza Hoş geldin cesur adam Başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla