SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakandan Malatya İle Video Konferans

0
Güncellendi - 2020-05-01 12:19:28
Bakandan Malatya İle Video Konferans
A- A+ PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının yıl sonuna yetiştirileceğini yeni yapılan konutların her türlü altyapı ve üst yapılarının tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.

41 kişinin hayatını kaybettiği 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılıyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP İl Başkanı İhsan Koca, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya milletvekilleri, bazı ilçe Belediye Başkanları ile video konferans yöntemini kullanarak toplantı yaptı.

Bakan yardımcıları ile Çevre Şehircilik Müdürü Fikret Orhan'ın katıldığı toplantıda, Malatya'da yapımına başlanılan Millet bahçesinin şuan yüzde 15’lik kısmının tamamlandığı bittiğinde Türkiye'de örnek proje olacağı, bilgisi verilirken, belediyelerin diğer çalışma ve talep ve beklentileri de görüşülüp değerlendirildi.

Bakan Kurum toplantıda yaptığı konuşmada, Deprem sonrası Malatya'da yapımına başlanan ve yapımı devam eden TOKİ konutlarının yılsonuna yetiştirileceğini yeni yapılan konutların her türlü altyapı ve üst yapılarının tamamlanıp teslim edileceği belirterek, arıtma tesisinin ıslahı için ödenek gönderileceğini söyledi.

iha- malatyahaber.com-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Yerelli (4 yıl önce)
    Cadde ve yollar araba dolu dolu, Geçmek için arar olduk yolu, Ne oldu bizim o çevre yolu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Deprem nakit yardımları neden tamamlanmadı bunu kimse söylemiyor kesin hasar raporları ortada yok ne olacağımız belli deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun BİNGÖL (4 yıl önce)
    Bu haberi okuyunca neden VELİ AĞBABA veya CHP den kimse yok sorusu aklıma geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden mi yok sorunun içinde cevabın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok oldukları için yok. Ne yaptılar ki varolalar. Tabi Malatya siyasetçileri ne yaptı demek daha doğru. Bir bakanimiz vardı kayısı yerlerde sürünüyor ayaklar altına alinyordu. Demekki hiçbiri YOK
    0
    0
    Yanıtla