SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arapgir ve Yeşilyurt Galip, Akçadağ Çekildi

BAL'da Arapgir ve Yeşilyurt Galip, Akçadağ Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge Grubunda yer alan, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Viranşehir Deplasmanında 1-0 kazanırken, Malatya İdmanyurdu, 12.Bingölspor’a 1-0 yenildi. Arapgirspor, sahasında Siverek Belediyespor’u 1-0'la geçerken, BAL'daki dördüncü Malatya takımı Akçadağspor'un ligden çekildiği bildirildi:

4. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:  

Viranşehir Belediyespor - Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 0-1
Viranşehir Yeni İlçe Stadında oynanan maçı Muhammed Selim Özbek, Elif Yılmaz, Miraç Kızılkaya Hakem yönetti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyet getiren golü Dk.69 Eray Baba kaydetti.

Arapgirspor – Siverek Belediyespor: 1-0
Arapgir İlçe Stadında oynanan maçı Ali Emir Yolcu, Mehmet Şahan, Alicem Turunç hakem yönetti. Arapgirspor’a galibiyet getiren golü Dk. 90+5 Selim Yumrutepe attı.
                                                                      
12 Bingölspor - Malatya İdmanyurdu: 1 - 0                                
Bingöl Şehir Stadında oynanan maçı Muhammed Sevim, Soner Özçelik, Yılmaz Kozak hakem yönetti. 12 Bingölspor’a galibiyet getiren golü Dk. 10 Gökhan Aşikar Kaydetti.

Ligin 4. haftasında kendi sahasında Kahramanmaraş İstiklalspor ile oynaması gereken Akçadağspor ligden çekildiği için bu maç yapılamadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet can (1 yıl önce)
    Akçadağ çekilecektin neden Malatyaspor a devretmedin sizden başka birsey beklenemezdi zaten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (1 yıl önce)
    Malatyamıza yapılması gereken ve yıllardır her platformda da dile getirilen konu SİVİL HAVAALANI dır. Büyükşehiriz ama Askeri havaalanını kullanmak yanlış. Hakkariden tutunda birçok ile yeni sivil havaalanları yapıldı bize gelince Erhaç hem modern hem yeterli deniliyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ne alaka şimdi, Konu Bal Ligi,senin derdinde bak
    0
    0
    Yanıtla